Αθλητισμός

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Ζητάει πέντε εκατομμύρια η Σαουθάμπτον

Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Ζητάει πέντε εκατομμύρια η Σαουθάμπτον
Σοφιάν Μπουφάλ Ολυμπιακός: Η Σαουθάμπτον όρισε την τιμή για τον Μαροκινό εξτρέμ.

Στα 5 εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται οι απαιτήσεις της Σαουθάμπτον για την παραχώρηση του Σοφιάν Μπουφάλ που θέλει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουν τη μάχη για την απόκτηση του Γαλλομαροκινού ετρέμ οι “ερυθρόλευκοι”, ωστόσο η υπόθεσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα (Estadio Deportivo) η Σαουθάμπτον αξίωσε 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου άσου από την Μπέτιτς, που έκανε κρούση για την απόκτησή του. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ για τον Μπουφάλ (2,9 εκατ. μαζί με τα μπόνους), για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Τραμπζονσπόρ.

Παράλληλα στα άκρα της επίθεσης εξετάζεται και η περίπτωση του εξελίξεις προέκυψαν σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ενκουντού. Η Μπεσίκτας απέκτησε τον δεξιό εξτρέμ Γκοχάν και πλέον θέλει να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ της. Υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ενκουντού, με την τουρκική ομάδα να ενημερώνει τον Ολυμπιακό ότι τον παραχωρεί ως δανεικό. Πλέον το θέμα περνάει στους «ερυθρόλευκους» και στον Γάλλο εξτρέμ, αν δηλαδή θα τα βρουν στο οικονομικό.

Ενίσχυση και στο δεξί άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά μεταγραφικά μέτωπα ανοιχτά τα βασικότερα κενά στο ρόστερ έχουν καλυφθεί, αλλά υπάρχουν κάποιες θέσεις που πρέπει να πλαισιωθούν. Μια από αυτές είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ομάρ αποχώρησε, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Γκασπάρ. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε τον Ραφίνια σε αυτή τη θέση. Ο Βραζιλιάνος θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή, αλλά θα πρέπει να αποκτηθεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής για δεύτερη λύση για να μπορεί και ο έμπειρος μπακ να ξεκουράζεται.

Στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους ήρθε να προστεθεί άλλο ένα όνομα. Πρόκειται για τον Κοντέ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο 26χρονος Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο άκρο της άμυνας όσο και ως στόπερ. Ο Κοντέ έχει μείνει ελεύθερος και έχει ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος της Γκοζτέπε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια έπαιξε για τρία χρόνια στη Ρεμς. Ακολούθησε η Μπεϊτάρ, με την οποία είχε 83 συμμετοχές, με 2 γκολ και 5 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του προκειμένου να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments