Αθλητισμός

Άρης: Δέλλας και Καμπιάσο στην “κιτρινόμαυρη” λίστα

Άρης: Δέλλας και Καμπιάσο στην “κιτρινόμαυρη” λίστα
Άρης: Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ήδη ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη ολοκληρώθηκε άδοξα το βράδυ της Πέμπτης. Ο Άρης έμεινε εκτός συνέχειας από την πρωτάρα Κόλος Κοβαλίβκα σε μονό παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας που πήραν αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Η πρώτη αλλαγή είναι αυτή στη θέση του προπονητή. Ο Μίκαελ Ένινγκ ήταν ο άνθρωπος που πλήρωσε τον αποκλεισμό και ήδη αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Μάλιστα η σημερινή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή. Ο Άρης δεν πρόκειται να πορευτεί με μια λύση ανάγκης και ήδη έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση προπονητή.

Στην παρούσα φάση οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν τις επιλογές τους από την ελληνική αγορά με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι ένας από τους υποψήφιους για την θέση του προπονητή. Ο παλιός Έλληνας διεθνής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη, πριν στην συνέχεια πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ως προπονητής έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, στον Ατρόμητο και στον Παναιτωλικό. Δεν είναι βέβαια το μοναδικό όνομα, μιας και υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που εξετάζονται από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα, όμως οι εξελίξεις αναμένεται να… τρέξουν άμεσα για να βρεθεί προπονητής.

Η περίπτωση Καμπιάσο και η αγορά του εξωτερικού

Ο Άρης κοιτάει κυρίως στην ελληνική αγορά, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ένινγκ, ωστόσο βλέπει και στην αγορά του εξωτερικού, για προπονητή που μπορεί να ταιριάξει στα «θέλω» του. Στο πλαίσιο αυτό, φέρεται να εξετάζεται και η περίπτωση του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος αφού «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2017, έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, ως βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν, στην εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Προς το παρόν, στον Άρη, σταθμίζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους για τον πάγκο, χωρίς να έχουν πάρει κάποια οριστική απόφαση για πρόσωπο, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Βέβαια όπως καταλαβαίνει κανείς είναι δύσκολο να δούμε τον νέο τεχνικό του Άρη να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments