Ελλάδα

Το απίστευτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Μπογδάνο και τον Σύριζα

Το απίστευτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Μπογδάνο και τον Σύριζα
Αφορμή στάθηκε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο κεφάλαιο στην κόντρα της Έλενας Ακρίτα και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ξεκίνησε εδώ και λίγα 24ωρα με αφορμή την παρουσίαση του νέου σήματος του Σύριζα από τον Αλέξη Τσίπρα. Λίγες ώρες και αφού ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε το νέο σήμα του κόμματος της Κουμουνδούρου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γράφοντας στο twitter: «Αν στον @syriza_g θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους. Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό. Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο twitter.

Και αν ο Μπογδάνος αναρωτήθηκε στο twitter η απάντηση της Έλενας Ακρίτα ήρθε από το facebook. Γιατί το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Έτσι η Έλενα Ακρίτα, τρόλαρε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα λίγο είχε λείψει να καταλήξει στα δικαστήρια. «Το αστέρι στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην 17 Νοέμβρη. Που όπως βλέπουμε εδώ έχει και καμία πενηνταριά υποκαταστήματα στην Αμερική» ανέφερε η Έλενα Ακρίτα βάζοντας δίπλα από το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το αστέρι στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην 17 Νοέμβρη που όπως βλέπουμε εδώ έχει ανοίξει και καμία πενηνταριά υποκαταστήματα στην Αμερική.

Gepostet von Elena Akrita am Mittwoch, 16. September 2020

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για ένα αστέρι, που βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες που – όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του – εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη: Δημοκρατία, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, ελευθερία και ισότητα. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εξελίσσεται με το βλέμμα στο μέλλον. Μετά την επικύρωση της νέας ονομασίας του κόμματος από την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) και την πρόσφατη ανανέωση στις θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμά του, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο λογότυπο του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments