Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/09/20].

Κριός

Αν αντιμετωπίζεις ένταση ή αβεβαιότητα στη σχέση σου, τότε ίσως χρειαστεί να εξετάσεις μια διαφορετική προσέγγιση για το πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Πιθανόν η σταθερότητα της σχέσης ή η δυναμική που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, να πρέπει να συζητηθεί και ν’ αντιμετωπιστεί. Ευτυχώς, είσαι σε θέση να βρεις δημιουργικές λύσεις. Η ανάληψη πρωτοβουλίας και η ανοιχτόμυαλη σκέψη, μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία, όπου χρειάζεται.

Ταύρος 

Μια συμπονετική και γενναιόδωρη ατμόσφαιρα διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή. Αυτό είναι το είδος της ανιδιοτέλειας σύμφωνα με το οποίο, είναι απίθανο να θέλεις κάτι σε αντάλλαγμα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η ανοιχτή σκέψη και η γενναιοδωρία σου συνδυάζονται υπέροχα για να δημιουργήσουν ένα κύμα θετικής και ευοίωνης ενέργειας. Αξιοποίησε και εστίασε σε αυτό χωρίς φειδώ αλλά με ευαισθησία. Γιατί η υπερβολή μπορεί να φανεί πνιγερή.

Δίδυμοι

Αν κάποιος ξέρει πώς να δημιουργήσει ανάλαφρη ατμόσφαιρα για να διαλύσει την ένταση σε μια εκκολαπτόμενη ή μια υπάρχουσα σχέση, τότε είσαι εσύ. Λοιπόν, κάτι ανάλογο συμβαίνει τώρα. Μπορεί να έχεις δίκιο που πιστεύεις πως τα ερωτικά σου χρειάζονται πιο προσεκτικό χειρισμό. Αλλά είναι η αναζωογονητική ατμόσφαιρα που προσφέρεις, που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. Άφησε τη μοναδική σου ενέργεια να δημιουργήσει μια απαραίτητη και γλυκιά απόσπαση της προσοχής τώρα.

Καρκίνος

Η στοργή που επικρατεί στη σχέση σου, θα υποστηριχθεί με μεγάλη γενναιοδωρία. Είτε είσαι αυτή που λαμβάνει είτε αυτή που προσφέρει στον δεσμό σου, θα νιώσεις με το ταίρι σου, πως αξίζετε τη θεραπεία των άστρων. Πιθανόν η πίστη, η προσπάθεια και η επιμονή που έχετε δείξει και οι δύο στην ερωτική σας ζωή σας βοηθούν να ξεχωρίσετε, για την αγαπημένη γενναιοδωρία που έρχεται στο δρόμο σας. Αγκαλιάστε τη πρόθυμα. svg%3E

Λέων 

Αν θέλεις να απομακρυνθείς από τα τετριμμένα και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην ερωτική σου ζωή, τότε θα βρεις σύμφωνο και τον εραστή σου. Μαζί, θα μπορέσετε να βρείτε μερικές υπέροχες ιδέες. Αλλά μπορεί να είναι και οι ανάγκες που έχετε, που θα να δημιουργήσουν μια νέα και συναρπαστική «ατμόσφαιρα αυθορμητισμού». Οι ανοιχτές και ευφάνταστες εκφράσεις αγάπης μπορεί επίσης να είναι ασυνήθιστες, αλλά θα είναι αυθεντικές. Κι αυτό έχει σημασία.

Παρθένος

Τα ερωτικά σου χρειάζονται μια βαθιά αυθεντική έκφραση τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορείς να νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτρέψεις στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, να δει τον πραγματικό εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η αυτοβελτίωση, μπορεί να είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αν νιώθεις καλύτερα μέσα σου, το ίδιο καλά θα δείχνεις κι εξωτερικά. Η εμπιστοσύνη που απαιτείται για να αποκαλύψεις τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, θα προκύψει πολύ πιο εύκολα τώρα.

Ζυγός 

Μην υποτιμάς πως κάτι που θα πεις στον αγαπημένο σου, δεν θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του. Αυτός που αγαπάς, γνωρίζει πόσο πρόθυμη είσαι να βρίσκεσαι πλάι του και να τον υποστηρίζεις. Και η εκτίμησή του θα είναι ξεκάθαρη. Να είσαι πρόθυμη να κάνεις ό, τι μπορείς, για να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή του ή τη διάθεσή του. Αυτή τη δύναμη την έχεις αλλά τώρα, είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Σκορπιός

Εκεί που πίστευες πως οι συζητήσεις με το ταίρι σου, κατευθύνονται για άλλη μια φορά σε μια προβλέψιμη περιοχή, θα εκπλαγείς ευχάριστα και θα σοκαριστείς. Οι ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε το παθιασμένο δυναμικό που υπάρχει στη σχέση σας με νέους και πιο περιπετειώδεις τρόπους. Για να εντοπίσετε την πληθώρα δυνατοτήτων, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε πρόθυμοι να πάτε λίγο πιο βαθιά ή να απομακρυνθείτε από τα συνηθισμένα θέματα συζητήσεων. svg%3E

Τοξότης 

Το ένστικτό σου μπορεί να είναι ακριβές αν θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου, προσφέροντάς σου ένα βαθύτερο επίπεδο αυτοέκφρασης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός μυστικού που κρατάς καλά φυλαγμένο. Μπορεί όμως να είναι αυτό, που λαχταρούσε να μάθει το ταίρι σου. Το βάθος των ερωτικών σου εκφράσεων, θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές τώρα. Ο εραστής σου μάλιστα, θα γνωρίζει ότι δεν λες μόνο αυτό που εννοείς, αλλά το πραγματοποιείς επίσης!.

Αιγόκερως

Αν νιώθεις μεγαλύτερη φιλοδοξία με τα ερωτικά σου, αυτό είναι σαφής ένδειξη, πως είσαι σε θέση να ακολουθήσεις τα παθιασμένα όνειρά σου. Μια αυξημένη θετικότητα τροφοδοτεί τις κινήσεις σου, παρέχοντας μια αφθονία ενέργειας που θα επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην σχέση σου. Η δύναμη της παθιασμένης εκδήλωσης, ρέει μέσα σου. Για αυτό, εστίασε με αυτοπεποίθηση σε έναν ερωτικό στόχο που ήταν στα «αζήτητα».

Υδροχόος

Αν νιώθεις πως το ταίρι σου θέλει να σου κάνει περισσότερες ερωτήσεις απ’ ότι συνήθως, μην πιστέψεις πως έχει διάθεση να σε ανακρίνει. Κάτι που έκανες ή είπες, ίσως είχε μια ισχυρή ένδειξη μυστηρίου και του προκάλεσες την περιέργεια. Μπορεί να αγνοείς τη συναρπαστική ενέργεια που εκπέμπεις αυτή τη στιγμή και πόσο πιο ελκυστική σε κάνει. Για αυτό αποδέξου το και μην αντιστέκεσαι.

Ιχθύες

Θα αισθανθείς πως η δυναμική μετατοπίζεται στη σχέση σου τώρα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σου εξάψει την περιέργεια κι όχι να σε κάνει να αντισταθείς. Ίσως το ταίρι σου να θέλει, να αναλάβει την πρωτοβουλία με τρόπους που συνήθως κάνεις εσύ. Θα μπορέσεις να μάθεις μερικά πράγματα παρατηρώντας τον επίσης. Κάνε ό, τι μπορείς για να ενθαρρύνεις την κοινή χρήση και την ανταλλαγή ελέγχου στη σχέση σας. Θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος, για να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments