Αθλητισμός

Μεταγραφές Ολυμπιακός: Κοντά σε Ματέους Ρέις, ενδιαφέρον για Κοντέ

Μεταγραφές Ολυμπιακός: Κοντά σε Ματέους Ρέις, ενδιαφέρον για Κοντέ
Μεταγραφές Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις επιλογές τους για τα άκρα της άμυνας.

Μια «ανάσα» από τον Ματέους Ρέις είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται στην Ελλάδα ο παίκτης για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα φτάσει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης θέλει με τα «χίλια» να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, όμως αύριο δεν αποκλείεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ρίο Άβε κόντρα στην Τοντέλα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή προέκυψε ξαφνικά ένα ρεπορτάζ για τον Κουφρέ της Βελέζ, ως εναλλακτική λύση. «Αργά χθες βράδυ προέκυψε μία πληροφορία που θέλει να έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού ακόμη μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ένας μάνατζερ πρότεινε έναν μπακ από την Βελέζ της Αργεντινής. Ο λόγος για τον Μπρίαν Κουφρέ, Είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,79 μ,, παίζει κυρίως ως αμυντικός χαφ. Το συμβόλαιο του με τη Βελέζ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021», αναφέρει η ίδια αθλητική εφημερίδα που πάντα έχει «πλούσιο» ρεπορτάζ για τους Πειραιώτες.

Για τα δεξιά της άμυνας, τώρα, φαίνεται πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πρόκειται για Γάλλο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται πως αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς ως μία εναλλακτική λύση για τον Ραφίνια που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και είχε αξιοζήλευτη απόδοση.

Οι Ισραηλινοί φαίνεται ότι ζητούν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου οπισθοφύλακα, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και ίσως γίνει το deal με λιγότερα χρήματα.

Εν τω μεταξύ, και ο Γιαν Εμβιλά έκανε χθες το ντεμπούτο του με τον Αστέρα. Μάλιστα, είχε παραχωρήσει και συνέντευξη για το επίσημο Match Programme. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος μίλησε για την ετοιμότητά του να παίξει, για το παρατσούκλι «Μαέστρος» που του έχουν αποδώσει, αλλά και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

Για το αν είναι έτοιμος ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε: «Ναι, φυσικά. Είμαι έτοιμος, έκανα όλη την προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έπαιξα, αλλά η φυσική μου κατάσταση είναι στα σωστά επίπεδα. Έχω δουλέψει αρκετά όλον αυτό το καιρό και είμαι στην διάθεση του συλλόγου και του προπονητή για να παίξω. Έχω ξεκινήσει στις προπονήσεις της ομάδας να μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου και εκείνοι το δικό μου».

Για το παρατσούκλι «Μαέστρος»: «Έχει ξεκινήσει από τον κόσμο της Σεντ Ετιέν. Υποθέτω πως επειδή είμαι ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας και μου αρέσει να μοιράζω την μπάλα στους συμπαίκτες μου, από εκεί εμπνεύστηκαν οι φίλαθλοι αυτό το παρατσούκλι». «Ελπίζω να μπορέσω και στον Ολυμπιακό να παρουσιάσω αυτές τις αρετές στο παιχνίδι μου, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην ».

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που ονειρεύομαι… Ονειρεύομαι τίτλους, γιατί έως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν ότι να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League».  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments