Αθλητισμός

Σα Ολυμπιακός: Η Ρεν θέλει τον Πορτογάλο γκολκίπερ

Σα Ολυμπιακός: Η Ρεν θέλει τον Πορτογάλο γκολκίπερ
Σα Ολυμπιακός: Δεν έχει λήξει ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα μείνει στο λιμάνι.

Δεν έχει λήξει η υπόθεση της παραμονής του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους ότι η Ρεν έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «le10sport», η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πώληση του δικού της No1, Εντουάρντ Μεντί στην Τσέλσι αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ αφού οι Λονδρέζοι δεν είναι ευχαριστημένοι από τον Αριθαμπαλάγα Κέπα.

Η Ρεν θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League κι έχει επίσης στη λίστα της τον Μπενζαμέν Λεκόμτ της Μονακό. Βέβαια, αν αυτό γίνει, τότε ίσως οι Μονεγάσκοι να ενδιαφερθούν για τον Σα, κάτι που επίσης έχει ακουστεί.  Σημειώνεται ότι η ρήτρα του Σα φτάνει στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Τι γίνεται με τον Ματέους Ρέις

Η Ρίο Άβε θα αγωνιστεί σήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Τοντέλα χωρίς να συμπεριλάβει στην αποστολή της τον Ματέους Ρέις. Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο του πορτογαλικού πρωταθλήματος για φέτος και η είδηση ότι ο Μάριο Σίλβα, ο τεχνικός τον Ριοαβίστας, άφησε εκτός τον Ματέους Ρέις προκαλεί εντύπωση και πιθανόν δρομολογεί εξελίξεις για το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του 43χρονου προπονητή να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με την Τοντέλα, ρίχνει «λάδι στη φωτιά», όπως αναφέρει το to10.gr,  αφού ο 25χρονος μπακ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μάλιστα τα έχουν βρει σε όλα με τον Λατινοαμαερικάνο άσο και βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρίο Αβε. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ματέους Ρέις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί και μάλιστα ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έδωσε η Ρίο Αβε με την Μπάνια Λούκα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ματέους Ρέις έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το παιχνίδι και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Μάριο Σίλβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments