Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί τον θεωρούν «ερυθρόλευκο»

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί τον θεωρούν «ερυθρόλευκο»
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Βρετανικά Μέσα θεωρούν ότι ο 27χρονος Πορτογάλος είναι «κλεισμένος» από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Τιάγκο Σίλβα εδώ και εβδομάδες «παίζει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τώρα βρετανικά ΜΜΕ τον θεωρούν «κλεισμένο» από τους «ερυθρόλευκους». Δείτε ένα χαρακτηριστικό tweet από σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Όπως αναφέρεται, θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη επισημαίνοντας πως όταν αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Τιάγκο Σίλβα φέτος έπαιξε συνολικά στην περσινή σεζόν σε 47 ματς με συγκομιδή 4 γκολ και 4 ασίστ. Αγωνίζεται σε όλες σχεδόν τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Για την ακρίβεια παίζει και στις τρεις θέσεις του άξονα (6, 8 και 10), αλλά και ως αριστερός χαφ.

«Κράμα» Γκιλιέρμε και Καμαρά

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική. Με λίγα λόγια από πλευράς ποιότητας με τη μπάλα θυμίζει τον Γκιλιέρμε που αποχώρησε για την Αλ Σαντ του Τσάβι, αλλά από πλευράς ταχύτητας και γρήγορης επιλογής μοιάζει περισσότερο με τον Μαντί Καμαρά.

Δείτε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τον 27χρονο Πορτογάλο

Νέο συμβόλαιο στον Τζολάκη

Σύμφωνα με το Sportime, σε προφορική συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για νέο πενταετές συμβόλαιο φέρεται να ήρθε ο Ολυμπιακός. Ο 17χρονος γκολκίπερ είναι ο παίκτης – αποκάλυψη των «ερυθρολεύκων», καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του κλήθηκε να βοηθήσει σε κρίσιμα παιχνίδια κι έβγαλε τον Πέδρο Μαρτίνς ασπροπρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός, μάλιστα, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να κρατήσει τον Τζολάκη στην ομάδα του για τα επόμενα χρόνια. Όπως αναφέρει το «Sportime», οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για νέο πενταετές συμβόλαιο που θα υπογραφεί μετά τις 8 Νοεμβρίου, οπότε ενηλικιώνεται και θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Ο μέσος όρος των απολαβών του θα κυμαίνεται στις 80-100 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments