Lifestyle

Jennifer Aniston Brad Pitt: Φλερτάρουν μπροστά στην κάμερα και παραληρεί ο πλανήτης

Jennifer Aniston Brad Pitt: Φλερτάρουν μπροστά στην κάμερα και παραληρεί ο πλανήτης
Jennifer Aniston Brad Pitt: Βρέθηκαν ξανά μαζί στην οθόνη και ενθουσίασαν όσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

Το αγαπημένο- πρώην- ζευγάρι του Χόλιγουντ, Jennifer Aniston και Brad Pitt έκαναν μια κοινή εμφάνιση μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και έκαναν όλο τον πλανήτη να παραληρεί.

Οι δύο αγαπημένοι αστέρες του κινηματογράφου, βρέθηκαν ξανά μαζί στην οθόνη και ενθουσίασαν όσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να «φλερτάρει» on air. Στη μία ώρα του zoom call στο Facebook, περίπου 40.000 χρήστες συντονίστηκαν με όλο το πάνελ να «σκάει» χαμόγελα βλέποντάς τους, με την εν λόγω «συνάντηση» να μας ταξιδεύει χρόνια πίσω αν και είμαστε στο 2020.

Oι δύο πρώην σύζυγοι λοιπόν, συμμετείχαν στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως οι Morgan Freeman, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Sean Penn, John Legend, Shia Labeouf, Ray Liotta, Henry Golding και Dane Cook. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, ο Pitt είχε τον ρόλο του Brad Hamilton, ενός έφηβου που ποθεί τη Linda. Και ποια θα ήταν ο πόθος του Brad πέρα από την Jennifer Aniston;

«Hi Brad, ξέρεις ότι πάντα σε θεωρούσα ωραίο, είσαι τόσο σέξι», ακούστηκε να λέει η Aniston στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο χώρισαν το 2005 και όλο το πάνελ γέλασε από ενθουσιασμό με τον ηθοποιό να «κοκκινίζει» όταν άκουσε αυτή την ατάκα. Πάντως, να αναφέρουμε πως χάρη στο event αυτό, συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη βοήθεια όλων εκείνων που υποφέρουν από την πανδημία ενώ στη μία ώρα του zoom call στο Facebook, περίπου 40.000 χρήστες συντονίστηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θυμίζουμε πως το 1998, η Jennifer Aniston άρχισε να βγαίνει με τον γνωστό ηθοποιό και σύντομα, οι δύο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτούσε παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο.

Τότε, ο Pitt πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ» μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της τότε συζύγου του. Έπειτα από χρόνια, η Aniston η οποία ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ, χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει. Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: «Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, αλλά περίπλοκη σχέση…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments