Lifestyle

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Μίλησε για τον πρώην σύντροφό της

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Μίλησε για τον πρώην σύντροφό της
Τζούλια Νόβα χωρισμός: Υπήρχε ένα διάστημα κατά το οποίο αντάλλασσε δημόσια κατηγορίες με τον πρώην της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζούλια Νόβα μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα όσα φανέρωσε μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» του Alpha το πρωί της Παρασκευής (18 Σεπτεμβρίου), ταξίδεψε σε πολλά μέρη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς «ήταν λίγο περίεργη χρονιά» ενώ χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι ως «το ωραιότερο της ζωής της».

Τότε, αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου με τον οποίο χώρισαν έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας. Αλλά μετά από την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, και οι δύο, για ένα διάστημα, αντάλλασσαν κατηγορίες μπροστά στις κάμερες με τις δηλώσεις τους. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ανήκει πλέον στον παρελθόν και η Τζούλια Νόβα έκανε αυτό που δεν περίμενε κάποιος να κάνει τόσο σύντομα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η ίδια: «Με τον Γιάννη ξαναμιλάμε, είμαστε σκυλογονείς και είμαστε ξανά φίλοι. Όλα καλά. Και εκείνος τώρα είναι πολύ πιο ήρεμος. Είναι πολύ θετικό αυτό και για τους δύο μας πιστεύω μετά από τόσα χρόνια σχέσης, ίγο περισσότερα από δέκα χρόνια», σχολίασε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα και προσέθεσε το εξής: «Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε ήταν πως ήθελα να κάνω πράγματα τα οποία ο Γιάννης δεν ήθελε και αυτή τη στιγμή μου αρέσει πάρα πολύ έτσι όπως είμαι. Είμαι ελεύθερη να βγω έξω βράδυ, να ταξιδέψω, να δω τις φίλες μου. Σίγουρα νιώθω πιο ελεύθερη».

Να θυμίσουμε πως χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου. Το ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη, τελικά χώρισε και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης».

«Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments