Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Τιάγκο Σίλβα «διώχνει» τον Καφού

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Τιάγκο Σίλβα «διώχνει» τον Καφού
Ολυμπιακός ρόστερ: Δημοσίευμα αναφέρει ότι ενδεχόμενος ερχομός του Τιάγκο Σίλβα θα σημάνει άσχημα μαντάτα για τον Καφού.

Οι Βρετανοί θεωρούν ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, έστω κι αν έχει αργήσει η ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Η Sportday σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο ερχομός του Πορτογάλου στον Πειραιά θα σημάνει ότι ο συμπατριώτης του Καφού θα… ακούσει τα άσχημα μαντάτα. Με απλά λόγια, δεν χωρούν και οι δύο στο ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Τιάγκο Σίλβα αγωνίζεται ως «10άρι» και «8άρι» κι αν όντως ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην… εσωτερική μεταγραφή από τη Φόρεστ, αυτό θα σημαίνει ότι τα μαντάτα είναι άσχημα για τον Καφού. Παρότι δεν παίζουν ακριβώς στην ίδια θέση». Ο Καφού ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού. Ίσως, σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η διακοπή λόγω της πανδημίας. Με τους «ερυθρόλευκους» έχει 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ από τη στιγμή που ήρθε στον Πειραιά.

Ο παίκτης, πάντως, θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram συχνά – πυκνά φωτογραφίες από την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Στην παρακάτω ανάρτηση είναι με το Κύπελλο μετά τον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ:

View this post on Instagram

When the roots are strong there are no winds to knock us down ☝🏾🏆🥇 Another one 🔴⚪️

A post shared by Cafú26 (@cafu26) on

Την ίδια στιγμή, βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν «κλεισμένο» τον Τιάγκο Σίλβα από τους «ερυθρόλευκους». Δείτε ένα χαρακτηριστικό tweet από σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Όπως αναφέρεται, θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη επισημαίνοντας πως όταν αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Τιάγκο Σίλβα φέτος έπαιξε συνολικά στην περσινή σεζόν σε 47 ματς με συγκομιδή 4 γκολ και 4 ασίστ. Αγωνίζεται σε όλες σχεδόν τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Για την ακρίβεια παίζει και στις τρεις θέσεις του άξονα (6, 8 και 10), αλλά και ως αριστερός χαφ.

«Κράμα» Γκιλιέρμε και Καμαρά

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική. Με λίγα λόγια από πλευράς ποιότητας με τη μπάλα θυμίζει τον Γκιλιέρμε που αποχώρησε για την Αλ Σαντ του Τσάβι, αλλά από πλευράς ταχύτητας και γρήγορης επιλογής μοιάζει περισσότερο με τον Μαντί Καμαρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments