Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Στην ευρωπαϊκή λίστα του «Δικέφαλου» Τσόλακ και Βαγκέ

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Στην ευρωπαϊκή λίστα του «Δικέφαλου» Τσόλακ και Βαγκέ
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αφού πρόλαβαν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Καλά είναι τα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα αφού ο ΠΑΟΚ πρόλαβε να δηλώσει τους Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ στην ευρωπαϊκή λίστα. Έτσι, οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το δεύτερο ματς με την Κράσνονταρ που θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» έκανε χρήση του δικαιώματος που του δίνουν οι κανονισμοί 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα και πρόσθεσε και τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στη λίστα που κατέθεσε στην UEFA για τα playoffs του Champions League.

Από την άλλη, εκτός της λίστας τέθηκαν οι Λέο Ζαμπά και Λέο Μάτος, οι οποίοι φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του Φερέιρα. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στη Ρωσία για το ματς της Τρίτης κόντρα στην Κράσνονταρ, στην πρώτη από τις δύο «μάχες» ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Βέβαια, για να φτάσει ο «Δικέφαλος» στο Κράσνονταρ πέρασε μια μικρή περιπέτεια αφού το πρώτο αεροσκάφος που θα έκανε την πτήση τσάρτερ δεν απογειώθηκε ποτέ, με την ομάδα και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής να μεταφέρονται σε άλλο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο Twitter

Οι 20 του ΠΑΟΚ στη Ρωσία

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της τελευταίας πρόβας περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την 20άδα των παικτών που ταξίδεψαν στη Ρωσία.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι έγινε γνωστό πως ο Αντόνιο Τσόλακ έλαβε κλήση από τον Ζλάτκο Ντάλιτς για την Εθνικής Κροατίας και τα παιχνίδια της κροατικής ομάδας στις αρχές Οκτώβρη. Δείτε την αποστολή της Εθνικής Κροατίας με τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ ανάμεσά τους (ακόμα αναφέρεται ως παίκτης της Ριέκα):

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments