Αθλητισμός

Μήτρογλου Μαρσέιγ: Ψάχνουν λύση για τον Έλληνα διεθνή

Μήτρογλου Μαρσέιγ: Ψάχνουν λύση για τον Έλληνα διεθνή
Μήτρογλου Μαρσέιγ: Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα γίνει με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε σε Γαλατασαράι και PSV Αϊντχόφεν τα τελευταία δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, στην οποία και ανήκει.

Και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πού έχει χαθεί ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής καθώς δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το τι θέλει να κάνει η Μαρσέιγ. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα «SPORTDAY», σύντομα θα έχουμε νέα του. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στα 32 χρόνια του διαθέτοντας κιόλας ένα τέτοιο βιογραφικό.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν εντός του καλοκαιριού που πέρασε, ο Πάμπλο Λονγκόρια, αποτελεί το νέο αθλητικό των Μασσαλιωτών, καθώς αντικατέστησε Άντονι Θουμπιθαρέτα και ένα από τα θέματα που θα κληθεί να βρει λύση, είναι και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας – Μπόας και η Μαρσέιγ θέλει να τον… ξεφορτωθεί.

Ο Κώστας Μήτρογλου, σε πολύ μικρή ηλικία, μετανάστευσε στη Νόικιρχεν – Φλιν (Neukirchen-Vluyn), μια πόλη 30.000 κατοίκων, κοντά στο Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία, όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Από το 2005 έως το 2007 ήταν μέλος της Β’ Ομάδας του Γκλάντμπαχ που συμμετείχε στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας.

Πώς οδηγήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Μαρσέιγ

Το 2007 μετά τις καλές του εμφανίσεις με την εθνική Νέων υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του στις 30 Σεπτεμβρίου 2007, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Κατά την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, ο Μήτρογλου πέτυχε 4 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ.

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς, τον Σεπτέμβριο, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός γηπέδων για δύο μήνες, έως τον Νοέμβριο. Συνολικά στο πρωτάθλημα, ο Μήτρογλου πέτυχε 2 τέρματα σε 7 συμμετοχές ενώ για άλλη μια χρονιά σημείωσε σημαντικά τέρματα στο Κύπελλο. Για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Ολυμπιακό ακολούθησαν οι ομάδες Φούλαμ και Μπενφίκα ενώ στις 31 Αυγούστου του 2017, κατά τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσέρων ετών με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αν και η γαλλική ομάδα αγόρασε μόνον το 50% επί του συνόλου των δικαιωμάτων του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments