Lifestyle

Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος: Η τρυφερή δημόσια εξομολόγηση για τον γνωστό ηθοποιό

Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος: Η τρυφερή δημόσια εξομολόγηση για τον γνωστό ηθοποιό
Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος: Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρώτη τους γνωριμία.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω» μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη στο πλαίσιο συνέντευξης του συζύγου της Γιάννη Μπέζου ο οποίος ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, συνεργάτες του, αλλά και η επί 36 χρόνια σύντροφός του, Ναταλία Τσαλίκη, μίλησαν στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή για τον πολυτάλαντο ηθοποιό, σκηνοθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Μπέζο. Μάλιστα, για τον ηθοποιό μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής, με τον οποίο συνεργάστηκε στην παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές».

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση. Στην πορεία επιδιώξαμε να συνεργαζόμαστε. Όταν εκτιμάς τη δουλειά του άλλου και τον θαυμάζεις σαν καλλιτέχνη βεβαίως επιδιώκεις να δουλεύεις μαζί του. Εύχομαι να γίνει και πάλι», σχολίασε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Και συνέχισε: «Ο Γιάννης δεν έχει απωθημένα, νομίζω πως κάνει πάντα αυτό που θέλει. Αγαπάει τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Βλέπεις άλλους ανθρώπους νέους που κουράζονται, ταλαιπωρούνται, παραπονιούνται.  Θα πάει πρώτος από όλους στη δουλειά και δεν θα παραπονεθεί ποτέ. Είναι η φύση του τέτοια που του αρέσουν οι κωμωδίες. Του αρέσει το γέλιο. Η κωμωδία έχει και κάτι άλλο, πέραν του ότι είναι ένα είδος ευφροσύνης και ευφορίας, έχει άμεση ανταπόκριση. Του αρέσει να εισπράττει την ανταπόκριση του κοινού του. Του αρέσει η επικοινωνία».

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου αφού άκουσε τα τρυφερά λόγια της συζύγου του

Ο Γιάννης Μπέζος μετά το βίντεο με τη σύζυγό του δήλωσε: «Με αιφνιδίασες. Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Πρέπει να πω ότι η Ναταλία δεν είναι απλά σύζυγός μου, είναι ένα σημείο αναφοράς για εμένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική. Δεν είναι ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο. Μοιραζόμαστε τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments