Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/09/20].

Κριός

Δεν είναι εγωιστικό, το γεγονός πως εστιάζεις στα όνειρα και τους προσωπικούς σου στόχους. Επειδή αυτό, θα σε βοηθήσει να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερη εξαρτώμενη από το ταίρι σου. Ενδυνάμωσε τον εαυτό σου και άφησε την αυτοπεποίθησή σου, να καθοδηγήσει τις κινήσεις σου τώρα. Μπορείς να αγαπάς και να υποστηρίζεις το ταίρι σου, με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικό να στραφείς μέσα σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου.

Ταύρος 

Ποτέ δεν ισχυρίστηκες πως είσαι τέλεια και γνωρίζεις τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου, όπως και τις λιγότερο θετικές συνήθειες σου. Όμως, όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου, είσαι πολύ επικριτική με τις κινήσεις σου. Σκέψου όμως πόσο θα ωφεληθείς αν μπορείς να συγχωρείς κάπου κάπου τον εαυτό σου. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου, για να δημιουργήσεις μια σχέση ή για να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να φαίνεται ασταθές στην ερωτική σου ζωή, υπάρχουν χρήσιμα ψήγματα διορατικότητας και σοφίας που πρέπει να αντλήσεις, για να ξεπεράσεις κάθε αβεβαιότητα. Μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο να κοιτάξεις προς τα πίσω για λίγο, για να θυμηθείς κάποιες ερωτικές εμπειρίες από το παρελθόν. Πίστεψε πως έχεις καταφέρει να αποκτήσεις, καλύτερη κατανόηση της δυναμικής της σχέσης σου.

Καρκίνος

Αν η ανάγκη να αφοσιωθείς πλήρως σε άλλες περιοχές της ζωής σου έχει εξαντλήσει οποιαδήποτε ενέργεια από την ερωτική σου ζωή, τότε δεν πρέπει να νιώθεις ένοχη για τις όποιες φθορές αντιμετωπίζεις. Αν απαιτούν την προσοχή σου άλλα θέματα, τότε ενδέχεται να μην έχεις άλλη επιλογή από το να την παρέχεις. Η διάθεσή σου δε θα είναι για πολύ πεσμένη. Αλλά είναι απόλυτα κατανοητό, πως χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή. svg%3E

Λέων 

Το να αφήσεις μια ρομαντική σχέση να σε παρασύρει… δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου τώρα. Έχεις την ευκαιρία να διοχετεύσεις την παθιασμένη ενέργεια και την αισιοδοξία να αναλάβεις πρωτοβουλίες για ό,τι χρειαστεί. Καθοδηγήσου από την περιέργειά σου, αλλά ταυτόχρονα δείξε την υπομονή όπου χρειάζεται. Αυτό που συμβαίνει ή μετατοπίζεται τώρα μπορεί να έχει διάρκεια…. και να προσφέρει ταυτόχρονα, ευεργετικά ερωτικά μαθήματα.

Παρθένος

Ξέρεις τι θέλεις από τη σχέση σου, αλλά πιστεύεις πως έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη ή έχεις απρόσιτες προσδοκίες. Δεν θα βοηθήσεις την κατάσταση κοιτάζοντας την ερωτική ζωή των άλλων και κάνοντας συγκρίσεις με τη δική σου σχέση. Μην ξεχνάς τις πολύτιμες ερωτικές σου φαντασιώσεις, που μπορείς να τις καλλιεργήσεις. Το κέφι σου θα επιστρέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόλις τις αγκαλιάσεις με ανοιχτές αγκάλες.

Ζυγός 

Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο δουλεύοντας παρά παίζοντας και μπορεί να χρειαστεί ένα νέο πρότυπο για να ισορροπήσεις τα πράγματα. Ξέρεις πως η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει, αλλά αξίζει να αναρωτηθείς γιατί αφιερώνεις τόσο πολύ χρόνο σε περιοχές εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Κάνε την ερωτική σου ζωή προτεραιότητα και δες πόσο φωτεινότερος θα γίνει ο κόσμος σου.

Σκορπιός

Αν νιώθεις πως κάτι στη σχέση σου δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές του δυνατότητες, τότε είναι σημαντικό να σκεφτείς αυτό που θέλεις και να καταλάβεις ότι αξίζεις να το ζήσεις. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το πάθος στη ζωή σου! Το να θέλεις όμως να συμβεί χωρίς να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης, δε θα είναι αρκετό. Μόλις σοβαρευτείς και εστιάσεις στις απαραίτητες αλλαγές, σύντομα θα δεις τι συμβαίνει, με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο. svg%3E

Τοξότης 

Η καρδιά σου είναι αναμφίβολα ο καλύτερος οδηγός, για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς στη σχέση σου. Το μυαλό σου όμως, μπορεί να μην είναι συντονισμένο με τον ίδιο τρόπο για να φέρει άφθονο πάθος στον κόσμο σου. Αν δείξεις περισσότερη πίστη στη διαίσθηση και τα οράματα της καρδιάς σου, τότε θα αρχίσεις να εστιάζεις πιο έντονα, στην παθιασμένη χαρά που προσφέρεται. Είναι εκεί και σε περιμένει να την εντοπίσεις και να την καταλάβεις.

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τις απογοητευτικές εργασιακές συνθήκες να σε απογοητεύσουν επειδή έχεις τη συναισθηματική δυνατότητα να απομακρύνεις τους ερεθισμούς και να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Η δύναμη για να είσαι ευτυχισμένη είναι δική σου. Το οφείλεις στον εαυτό σου να ακούσεις την καρδιά σου, αν σου λέει πως μπορείς να ζήσεις με στοργή κι αγάπη. Αν όμως θέλεις να την απολαύσεις, τότε πρέπει να δείξεις πως το θέλεις, όπως επίσης και να το ενθαρρύνεις.

Υδροχόος

Αν ο χρόνος, η προσοχή και η εστίασή σου τραβούν σε πολλές κατευθύνσεις, τότε είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι η ερωτική σου ζωή δεν θα υποφέρει περισσότερο από αυτό. Γνωρίζεις πως μπορείς να πετύχεις θετικές αλλαγές στο δευτερόλεπτο, αν επικεντρωθείς στα ερωτικά σου. Όσο περισσότερο πιστεύεις στον εαυτό σου και στο παθιασμένο δυναμικό σου, τόσο πιο εύκολα θα το κάνεις.

Ιχθύες

Για να μετατρέψεις ένα μικροσκοπικό σπινθήρα σε μια σέξι κόλαση, δεν θα απαιτηθεί πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου. Τόσο ο έρωτας όσο και το πάθος, είναι πάντα εφικτά αν είσαι πρόθυμη να δείξεις την απαραίτητη προσοχή και προσπαθήσεις να τα αγκαλιάσεις. Μια ευχάριστη εξέλιξη περιμένει να συμβεί στον ρομαντικό σου κόσμο, οπότε ας έχεις το μυαλό, τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά, σε κάθε πιθανότητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments