Αθλητισμός

Αντουάν Κοντέ Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με την Μπεϊτάρ οι Πειραιώτες για την απόκτησή του

Αντουάν Κοντέ Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με την Μπεϊτάρ οι Πειραιώτες για την απόκτησή του
Αντουάν Κοντέ Ολυμπιακός: Να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον 26χρονο Γάλλο αμυντικό επιθυμούν οι Πειραιώτες.

Κάτοικο Ρέντη θέλει να κάνει τον Αντουάν Κοντέ ο Ολυμπιακός. Μάλιστα φαίνεται πως έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προκειμένου να προχωρήσει η περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή» οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στο να τον κάνουν δικό τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει πολύ να αποτελεί μέρος του ρόστερ του ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει λύσεις σε διάφορες θέσεις αφού αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο άκρο της άμυνας όσο και ως στόπερ. 

Ο Κοντέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, αλλά και από την Ελλάδα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές προχωρούν και εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο.

Όσο για το ποιος είναι; Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια έπαιξε για τρία χρόνια στη Ρεμς. Ακολούθησε η Μπεϊτάρ, με την οποία είχε 83 συμμετοχές, με 2 γκολ και 5 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του προκειμένου να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Την ίδια ώρα, σκόμη μία περίπτωση εξτρέμ φαίνεται πως τέθηκε υπόψιν των “ερυθρολεύκων”. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα, για τον οποίο έχει κάνει κίνηση και η Φενέρμπαχτσε. O 27χρονος εξτρέμ μέτρησε πέρυσι συνολικά 36 συμμετοχές με 12 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φαμαλισάο όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ενώ δεσμεύεται για δύο ακόμη χρόνια με την Μπράγκα. Βέβαια θυμίζουμε ότι σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός εξετάζει πολλούς ποδοσφαιριστές. Οι Γκάρι Ροντρίγκεζ και Μπουφάλ φέρονται να είναι ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ειδικά η υπόθεση του Μπουφάλ είναι αρκετά δύσκολη. Ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον πέρα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής των Άγγλων έχει ήδη κάνει λόγο για την αποχώρηση του και στο Ρέντη επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεση, αλλά χρειάζεται αρκετή υπομονή και τους κατάλληλους χειρισμούς για να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments