Αθλητισμός

Φάμπιο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στη λίστα για τα άκρα της επίθεσης

Φάμπιο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στη λίστα για τα άκρα της επίθεσης
Φάμπιο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο έμπειρος εξτρέμ είναι μια επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μεγάλο προβάδισμα για να μπουν στους ομίλους του Champions League μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας. Αυτό θα φέρει στα ταμεία της ομάδας πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του συλλόγου θα φουλάρουν για την μεταγραφική ενίσχυση. Φυσικά έχοντας σαν αβαντάζ τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μια από τις θέσεις που οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ενισχυθούν είναι τα άκρα της επίθεσης.

Ακόμη μία περίπτωση εξτρέμ φαίνεται πως τέθηκε υπόψιν των “ερυθρολεύκων”. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα, για τον οποίο έχει κάνει κίνηση και η Φενέρμπαχτσε. O 27χρονος εξτρέμ μέτρησε πέρυσι συνολικά 36 συμμετοχές με 12 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φαμαλισάο όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ενώ δεσμεύεται για δύο ακόμη χρόνια με την Μπράγκα. Βέβαια θυμίζουμε ότι σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός εξετάζει πολλούς ποδοσφαιριστές. Οι Γκάρι Ροντρίγκεζ και Μπουφάλ φέρονται να είναι ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Πόσα βάζει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Έτσι, αν την επόμενη εβδομάδα καλείται τουλάχιστον να διασφαλίσει το υπέρ του σκορ για να «σφραγίσει» την συμμετοχή του στην κλήρωση.

Το συνολικό ποσό που προκύπτει είναι αυτό των 32.137.000 ευρώ. Αναλυτικότερα, εφόσον οι νταμπλούχοι Ελλάδας προκριθούν τότε θα πάρουν 15.250.000 ευρώ για την είσοδό της στους ομίλους, όπως επίσης και άλλα 15.512.000 ευρώ προβλέπονται από το ranking 10ετίας (19 σε κατάταξη 32 ομάδων).

Στα παραπάνω ποσά προστίθεται ακόμα και το 1.375.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο market pool. Μάλιστα, σε περίπτωση αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ στη ρεβάνς των πλέι-οφ, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στην φάση των ομίλων του Champions League και έτσι το market pool θα αυξηθεί από 1.375.000 σε 2.500.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments