Video

The Bachelor: Αποκάλυψη για το ριάλιτι – Βασίζεται σε σενάριο

The Bachelor: Αποκάλυψη για το ριάλιτι – Βασίζεται σε σενάριο
The Bachelor: Φαίνεται πως οι ατάκες των κοριτσιών δεν είναι δικές τους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23 Σεπτεμβρίου), οι τηλεθεατές του «Bachelor» είδαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να πετά ανθοδέσμες στα κορίτσια, με τον «Εργένη» να ζητά σε ραντεβού τη Μαγδαληνή, προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων που μέχρι πρότινος δεν τη θεωρούσαν «απειλή».

Η συγκινητική ανθρώπινη ιστορία για τα δύσκολα παιδικά χρόνια 

Το ραντεβού με την εν λόγω κοπέλα εξελίχθηκε σε μια εξομολόγηση καρδιάς, καθώς βρέθηκαν να κάνουν ιππασία και να συζητούν για πολύ προσωπικά ζητήματα. Εκεί η Μαγδαληνή τού εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα, μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η Πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο.

Έπειτα, η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και, φορτισμένη από τα όσα είχαν συμβεί, συνέχισε να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Η ανατροπή ήρθε όταν ο Παναγιώτης βρέθηκε στη βίλα το βράδυ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κοριτσιών της προσέφερε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο αν και η Μαγδαληνή έγινε η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλες αναταράξεις στις ισορροπίες μέσα στη βίλα.

Το απρόοπτο μεταξύ Σαμάνθας και Αντζελίνας

Στη δοκιμασία αυτής της εβδομάδας οι κοπέλες έπρεπε να κερδίσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο πιάνοντας μια ανθοδέσμη. Αυτή τη φορά, ο εργένης του ριάλιτι φόρεσε γυαλιά ασφαλείας και κάθισε πίσω από μια σφεντόνα, με τις υποψήφιες να διεκδικούν μια από τις ανθοδέσμες που εκτόξευε στον αέρα. Το απρόοπτο συνέβη όταν η Σαμάνθα και η Αντζελίνα έπιασαν ταυτόχρονα την πρώτη ανθοδέσμη με αποτέλεσμα να τραβούν η μια την άλλη.

Η αποκάλυψη σε πρωινή εκπομπή ότι το ριάλιτι βασίζεται σε σενάριο

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε αποκαλυφθεί ότι το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σενάριο και οι ατάκες των κοριτσιών δεν είναι δικές τους, αλλά υπαγορεύονται από την παραγωγή, όπως και στα αντίστοιχα «Bachelor» του εξωτερικού. Εξάλλου, και σε ίδια παλαιότερη εκπομπή είχε σχολιαστεί τόσο το βιογραφικό του Παναγιώτη Βασιλάκου, όσο και οι ατάκες των κοριτσιών στο σπίτι του ριάλιτι που από ότι φαίνεται δεν είναι τόσο πρωτότυπες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments