Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης χαφ

Τσάβι Ρόκα Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης χαφ
Τσάβι Ρόκα Παναθηναϊκός: Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να κινηθούν οι "πράσινοι" για μια επιπλέον λύση στο χώρο του κέντρου.

Το φετινό καλοκαίρι έφερε πολλές αλλαγές για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Τσάβι Ρόκα έχουν αναλάβει να χτίσουν τον νέο Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” έχουν προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και είναι μεγάλο ερωτηματικό το πότε θα δέσει η ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και των φιλικών, η εικόνα της ομάδας δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική.

Σήμερα ή το αργότερο το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχασε τον πατέρα του και μετά το θλιβερό καθήκον της κηδείας του γυρίζει στη βάση του για να συνεχίσει τη δουλειά του. Ο Ρόκα θα αποφασίσει σε συνεννόηση με τον Ντάνι Πογιάτος αν θα γίνει τελικά προσθήκη μέσου.  Πάντως απόφαση δεν αναμένεται πριν τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ». Χρόνος υπάρχει για το «τριφύλλι», καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Ανατροπή με Καμπετσή

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, σύμφωνα με τη “Sportday”, ο Καμπετσής έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο “Γ.Καλαφάτης”, προπονείται πολύ πιο σκληρά και βγάζει στοιχεία που ικανοποιούν τον Πογιάτος, δείχνοντας γενικά ως παίκτης που διεκδικεί την θέση του στο ρόστερ της ομάδας κι όχι ως “κομμένος”. Η εικόνα αυτή έχει αλλάξει και την άποψη του τεχνικού τιμ για τον παίκτη και στην επαφή που θα έχουν οι εκπρόσωποί του με τον Ρόκα, δεν αποκλείεται να επανενεργοποιηθεί, ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Μακέντα-Καρλίτος.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι που σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι είναι σημαντικό για το μέλλον του στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν ο Καμπετσής σταμάτησε στις 20 συμμετοχές και κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Στο παρελθόν ο Καμπετσής έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού στις ακαδημίες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments