Video

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Ηλίας Ψινάκης

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Ηλίας Ψινάκης
Ηλίας Ψινάκης: Οι πληροφορίες αναφέρουν επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με πρόταση «βόμβα».

Δυναμική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από απουσία ετών, φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε», σχολιάσθηκε η τηλεοπτική επιστροφή που αναμένεται να κάνει ο Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος του κόμματος «Πολίτες» και πρώην μάνατζερ. Ο ίδιος λείπει αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά πλατό και η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε έξω από τα γραφεία του παραγωγού Νίκου Κοκλώνη.

Παρά τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αν έχει «κλειδώσει» κάποια συμφωνία και ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή του, ο Ηλίας Ψινάκης δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις. Μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε ότι ο μάναντζερ συζητά για πάρα πολλά format μεταξύ αυτών και το «J2US» και ότι μάλλον θα τον δούμε σε κάτι ανατρεπτικό.

Από την ελληνική σόουμπιζ, στην πολιτική σκηνή

Να θυμίσουμε πως στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά ενώ στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον γνωστό τραγουδιστή το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το «Super Idol», το «Dream Show» και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών.

Το 2010 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την πολιτική και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Εκτός από την προσπάθεια προώθησης μιας ευνοϊκής εικόνας της Αθήνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστήριξε το έργο «Για ένα Πιάτο Φαγητό», που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους άπορους της Αθήνας. Οργανώθηκε σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή» και χιλιάδες άποροι της Αθήνας έλαβαν δωρεάν φαγητό και βοήθεια. Το 2014 έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα. Κάτοικος εκεί για περισσότερα από είκοσι χρόνια κατά τη στιγμή της υποψηφιότητάς του, οι δημότες τον εξέλεξαν για τη θέση του δημάρχου από τον πρώτο γύρο των εκλογών στις 18 Μαΐου 2014 με το 53,55% των ψήφων. Ορκίστηκε δήμαρχος τον Αύγουστο του 2014. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο νέος, τότε, δήμαρχος ανακοίνωσε το όραμά του για τον Μαραθώνα και τις γύρω περιοχές, εστιάζοντας στη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ανάπτυξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments