Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [25/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [25/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [25/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [25/09/20].

Κριός

Σου λείπει λίγος χρόνος με τον εαυτό σου επειδή κάποιοι τομείς της ζωής σου- εκτός της ερωτικής σου σφαίρας- απαιτούν την αμέριστη προσοχή σου. Προφανώς , ορισμένες ευθύνες δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ωστόσο, αυτές θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου. Κι αυτό είναι περιττό και ανθυγιεινό. Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και αφοσίωση. Αυτό σημαίνει να εργάζεσαι για να ζήσεις κι όχι να ζεις για να εργάζεσαι.

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια ευχάριστη κι αυθόρμητη ανάπτυξη θα αποκαλύψει την άμεση χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα ενταθεί η παρόρμησή σου για προώθηση της σχέσης σου σε πιο φιλόδοξη κατεύθυνση. Η μαγεία χρειάζεται αυθορμητισμό για να εκδηλωθεί και να ανθίσει! Και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διατηρήσεις ένα πολύ ανοιχτό και δεκτικό μυαλό για να συμβεί αυτό τώρα.

Δίδυμοι

Θα χρειαστείς αρκετό χρόνο και υπομονή, για να έχει η σχέση σου μακροημέρευση. Με άλλα λόγια, η επιθυμία σου να συμβεί κάτι γρήγορα για να σε ικανοποιήσει άμεσα, μπορεί βραχυπρόθεσμα να λειτουργήσει, αλλά θα σε κάνει αργότερα να μετανιώσεις που δεν επιβράδυνες τα πράγματα. Η ανυπομονησία είναι το μήνυμα της λογικής. Άφησε καλύτερα την καρδιά σου να μιλήσει τώρα!

Καρκίνος

Τι να αποκαλύψεις και τι όχι στους άλλους για την ερωτική σου ζωή, είναι η ερώτηση που θα τριβελίζει το μυαλό σου σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι, μόλις αρχίσεις να μιλάς, ίσως να μη μπορείς να σταματήσεις. Αυτό αναπόφευκτα ίσως οδηγήσει στην απελευθέρωση περισσότερων πληροφοριών από ό, τι σκοπεύεις να δημοσιεύσεις και περισσότερα από όσα κάποιος είναι διατεθειμένος να ακούσει. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ο ρομαντικός σου κόσμος, είναι δική σου δουλειά. svg%3E

Λέων

Η επίγνωση μιας παθιασμένης ευκαιρίας που προσφέρεται τώρα ή ο τρόπος με τον οποίο κάτι στην ερωτική σου ζωή φαίνεται να προχωράει, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις σοφότερες επιλογές και να αποδεχτείς ότι η απόλαυση και το πάθος δεν είναι προνόμια αλλά προτεραιότητες. Το ειδύλλιο έχει πάντα καλύτερες πιθανότητες άνθησης, όταν του παρέχεις την πίστη και την προσοχή που χρειάζεται. Για αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς τώρα.

Παρθένος

Υπάρχει μια ειδική χημεία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα. Όσο περισσότερο μιλάτε για το μέλλον, τόσο περισσότερο θα νιώθετε πως και οι δύο βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ανοιχτές συζητήσεις για να δημιουργήσετε φανταστικά κι εμπνευσμένα σχέδια. Διατηρήστε την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών!

Ζυγός

Αγνοώντας ή απορρίπτοντας μια συγκινητική ευκαιρία που αφορά τα ερωτικά σου, ίσως είναι μέγιστο λάθος. Αν είσαι σε σχέση και προσπαθείς να βρεις χρόνο για να περάσεις μερικές όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, τότε πρέπει να σκεφτείς τρόπους για ν’ αλλάξουν οι προτεραιότητές σου. Δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ή φαντασία για να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Όταν αγνοείς το πάθος στην ερωτική σου ζωή, τότε είναι θέμα χρόνου, να ξεθωριάσει και σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Σκορπιός

Το πάθος στα λόγια σου μπορούν να επηρεάσουν ευχάριστα τη σχέση σου τώρα. Μπορεί να είχες το βλέμμα σου στραμμένο στο μέλλον της σχέσης σου… και τώρα είναι η ευκαιρία για να μεταφέρεις με κρυστάλλινη σαφήνεια ή με την ευγλωττία ενός ποιητή αυτά που θα ήθελες να ζήσεις. Ξέρεις ότι θέλεις την ευτυχία και την πρόοδο της σχέσης σου. Γι’ αυτό πίστεψε πως η αυθεντικότητα και η διαφάνεια, είναι τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρεις. svg%3E

Τοξότης

Η επιθυμία σου να απομακρυνθείς για λίγο από τη σχέση σου θα ενταθεί επειδή νιώθεις πως τα συναισθήματά σου είναι πιο έντονα τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε εξηγώντας από την αρχή στο ταίρι σου την ανάγκη που έχεις για λίγο χώρο, μπορεί να είναι σοφή κίνηση. Αν όμως είσαι ελεύθερη, πρέπει να εμπιστευτείς την καρδιά σου, αν σε παροτρύνει να επικεντρωθείς περισσότερο στην φροντίδα του εαυτού σου τώρα. Επειδή αυτό το διάστημα το σημαντικότερο είναι, η αναζωογόνηση και η ανανέωσή σου!

Αιγόκερως

Το να εστιάζεις περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες δεν είναι εγωιστικό. Θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η σχέση σου τώρα. Έχεις γοητευτεί τόσο πολύ από άλλες περιοχές της ζωής σου που έχεις ξεχάσει να αγαπάς τον εαυτό σου. Το να νιώθεις πολύ πιο άνετα και ασφαλή μέσα σου, είναι το πρώτο βασικό βήμα για να ανοίξεις την καρδιά σου και να σε αγαπήσει κάποιος το ίδιο. Η διαδικασία αυτή, μπορεί να ξεκινήσει τώρα.

Υδροχόος

Η αρνητικότητα θα μπορούσε να εξαφανιστεί από την ερωτική σου ζωή, αν πραγματικά θέλεις να συμβεί. Αντί να τραβήξεις προς τη σκοτεινή πλευρά, διατήρησε μια θετική στάση απέναντι στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα για να τροφοδοτηθεί ο σκοπός σου. Πρέπει να συνδεθείς με την εσωτερική σου ειρήνη, για να αντιμετωπίσεις ό, τι σε αποσπά από αυτόν. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου λίγο περισσότερο και μετά δες πόσο πιο ηλιόλουστος θα γίνει ο συναισθηματικός σου κόσμος.

Ιχθύες

Αν πιστεύεις πως η φαντασία σου οργιάζει στον ερωτικό τομέα τότε να είσαι σίγουρη για την εκπληκτική αντίδραση του εραστή σου! Ακόμα κι αν το όραμά σου είναι καταπληκτικό, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο αγαπημένος σου θα το αγκαλιάσει με ενθουσιασμό. Προσπάθησε να δημιουργήσεις λίγο μυστήριο κι αποκάλυψε τις καταπληκτικές ιδέες σου σιγά σιγά, για να του εξάψεις περισσότερο τη φαντασία!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments