Lifestyle

Ριάλιτι 2020: Σάλος με τα ροζ βίντεο από Big Brother, MasterChef και GNTM

Ριάλιτι 2020: Σάλος με τα ροζ βίντεο από Big Brother, MasterChef και GNTM
Ριάλιτι 2020: Δεν λέει να κοπάσει η «θύελλα» με τα ροζ βίντεο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το ροζ βίντεο με την παίκτρια του «Big Brother» Χριστίνα Ορφανίδου και αυτό με την πρώην παίκτρια του «MasterChef», φήμες έκαναν λόγο πως κυκλοφορεί ένα ακόμη ροζ βίντεο, με παίκτρια ελληνικού ριάλιτι.

Ένα από τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα ενέπλεκε το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία όμως, έβαλε τα πράματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για εκείνη. Και όμως, δεν λέει να κοπάσει η «θύελλα» με τα ροζ βίντεο γυναικών, οι οποίες είτε είναι διάσημες είτε όχι. Και τα δημοσιεύματα, το ένα μετά το άλλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τα βίντεο να κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό.

Θέση για τα ροζ βίντεο επίσης, πήρε και μια υποψήφια παίκτρια του «Greece’s Next Top Model 3» η οποία έφτασε μέχρι τα bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι. Ο λόγος για την Ιωάννα Κιοσσέ, η οποία ξέσπασε μέσω των ΙnstaStories, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι εκείνη στο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί. «Και πιο γελοίοι είστε εσείς που ακόμα να καταλάβετε ότι δεν έχω καμία σχέση εμφανισιακά με το κορίτσι και δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Και ακόμη πιο γελοίοι είστε αυτοί που με ξέρετε, το είδατε και πιστέψατε πως είμαι εγώ», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση – ξέσπασμα η Ιωάννα.

Αφού εδώ και δύο εβδομάδες θέμα στα μέσα ενημέρωσης και στα social media, έγιναν παίκτριες, νυν και πρώην, από ελληνικά ριάλιτι, τελευταίο θύμα είναι μια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία ξαφνικά έχει να διαχειριστεί επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομά της. Την ώρα που η καριέρα της εν λόγω τραγουδίστριας τραβάει την… ανηφόρα σύμφωνα με πληροφορίες από το to10, έχει βρεθεί από το πουθενά μπλεγμένη και καλείται να διαχειριστεί μία εξαιρετικά άβολη κατάσταση, τόσο για την ίδια όσο και για τους οικείους της.

Συγκεκριμένα, το όνομά της φιγουράρει σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, που είναι αναρτημένο σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα. Η πρωταγωνίστρια του βίντεο μοιάζει αρκετά με την καλλιτέχνιδα στα πρώτα της βήματα και φυσιογνωμικά στην αρχή μπερδεύει. Ωστόσο, παρακολουθώντας κανείς προσεκτικά τα πλάνα βλέπει μια κοπέλα που απλώς μοιάζει στη σέξι τραγουδίστρια. Όμως, και μόνο το γεγονός ότι στον τίτλο αναφέρεται το όνομά της είναι αρκετό και για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments