Αθλητισμός

Μπέος Βόλος ΠΑΟΚ: Η απάντηση του προέδρου στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας

Μπέος Βόλος ΠΑΟΚ: Η απάντηση του προέδρου στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας
Μπέος Βόλος ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» φαίνεται να είχε άλλη άποψη από τον πάγκο της ομάδας για την εξέλιξη του παιχνιδιού μετά το ΄70.

Η λευκή ισοπαλία του ματς Βόλος – ΠΑΟΚ είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τους «κυανέρυθρους» που κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η εμφάνιση του Βόλου ήταν καλή ιδίως στο πρώτο ημίχρονο και οι προσπάθειες της Τούμπας να πετύχει το γκολ δεν απέδωσαν καρπούς σε όλο το ματς. Σύμφωνα με το paok24.gr, μετά το ΄70, οι καθυστερήσεις έγιναν πιο έντονες στο παιχνίδι. Πολλές από αυτές ήταν απολύτως δικαιολογημένες, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε κάποιο φάουλ που κέρδισε παίκτης του Βόλου ακούστηκε από τον πάγκο μια φωνή να λέει «πέσε κάτω», προκειμένου οι γηπεδούχοι να κερδίσουν χρόνο.

Η απάντηση από τον Αχιλλέα Μπέο ήταν άμεση. Ο πρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ ακούστηκε να φωνάζει «σηκωθείτε», σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την «οδηγία» του πάγκου.

Το ματς και οι χαμένες ευκαιρίες

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη 3η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ πέταξε ακόμη δύο βαθμούς καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να ξεκουράσει τους παίχτες του ενόψει του επαναληπτικού με την Κράσνονταρ, για τα πλέι-οφ του Champions League, ωστόσο οι επιλογές του δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει με το… καλημέρα τον ΠΑΟΚ και στο 23΄ είχε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, όταν ο Περέα βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε μετά από τάκλιν του Ίνγκασον. Στο 32΄, ο Τσόλακ κέρδισε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από έλεγχο του VAR, το οποίο υπέδειξε σωστά οφσάιντ. svg%3E

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και από το 50΄ μέχρι το 65΄ είχε τρεις ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Περέιρα, Πέλκα και Τσόλακ, αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα… Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αξιοποιήσουν στον εναπομείναντα χρόνο τα λάθη στην άμυνά του Βόλου. Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως λόγω των συνεχόμενων διακοπών. Στο 87’, ο Τζόλης απείλησε τον Γκαραβέλη με σουτ από το ύψος της περιοχής, ωστόσο έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Φερέιρα κατασκήνωσε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και είχε 2 καλές στιγμές. Στο 97’, ο Νινούα σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αντιπάλων, ενώ λίγο αργότερα ο Κούτσιας εκτέλεσε στην κίνηση από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που σφράγισε τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στον μαχητικό Βόλο και τον άνοστο ΠΑΟΚ.

Κίτρινες: Περέα, Δουβίκας, Τέκιο, Γκουαροτσένα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments