Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/09/20].

Κριός

Αυτή η απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, χρειάζεται προσοχή. Ίσως νιώθεις αισιόδοξη και χαρούμενη για την εξέλιξη της καριέρας σου. Όμως δεν πρέπει να παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή, αφιερώνοντας όλο το χρόνο και την προσοχή σου στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αν κάποιοι τομείς της ζωής σου, εξελίσσονται όμορφα, φρόντισε να είναι και η ερωτική σου ζωή μέρος αυτής της εξέλιξης ή τουλάχιστον να ωφεληθεί από αυτή.

Ταύρος

Μια σημαντική ώθηση στην αυτοπεποίθηση ή την αυτοεκτίμησή σου μπορεί να οφείλεται στην θέλησή σου, να αγκαλιάσεις ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε η ανακούφιση μπορεί να προέλθει από την αλλαγή της καθημερινότητας, που έχει γίνει ρουτίνα. Η ανοιχτή σκέψη αυτή τη στιγμή, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους για ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου έστω και με λίγο ρίσκο παραπάνω. Αν η καρδιά σου πει ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι μαγικό, τότε πίστεψέ το

Δίδυμοι

Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σε καθησυχάσει, βοηθώντας να καταλάβεις πως η εμπιστοσύνη στη διαίσθηση της καρδιάς σου, είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να ακολουθήσεις ένα παθιασμένο μονοπάτι προς την προσωπική σου ευτυχία. Μπορεί επίσης να ωφεληθείς αν δοκιμάσεις διαφορετική αντιμετώπιση και στάση στη σχέση σου. Αν λειτουργήσεις λογικά, θα δεις θετικά αποτελέσματα. Επίσης, πρέπει να προωθηθούν μερικά παθιασμένα όρια, γι’ αυτό φρόντισε να τα προωθήσεις.

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη και σκέφτεσαι αν πρέπει να επικοινωνήσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε αυτό μπορεί να είναι η ώθηση που χρειάζεσαι για να επικοινωνήσεις. Ναι, ο φόβος απόρριψης ή το αποτέλεσμα της επικοινωνίας ίσως δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσες, όμως το σύμπαν επιμένει, πως αυτό είναι «πταίσμα». Αν είσαι σε σχέση, ενημέρωσε το ταίρι σου πόσο πολύτιμος είναι για σένα. Η κίνησή σου θα του φανεί πολύ ρομαντική και θα εκτιμηθεί δεόντως.

Λέων

Μια ιδέα ή ένα σχέδιο που σε παθιάζει, θα μπορούσε να δημιουργήσει την ίδια αίσθηση στον εραστή σου. Υπάρχουν όμως δύο πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Το πρώτο στο οποίο πρέπει να δώσεις έμφαση, είναι το γεγονός πως το ταίρι σου πιστεύει, πως δεν θέλεις τη συμμετοχή του. Το δεύτερο είναι να υποθέσεις πως επειδή κάτι σε παθιάζει, θα παθιάσει αυτόματα και το ταίρι σου. Μοιράσου αυτό το όραμα με το σύντροφό σου από την αρχή, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «εμείς» και «μαζί».

Παρθένος

Αυτό που σε περιόριζε στη σχέση σου, θα αρχίζει να δείχνει δυνατότητες ευελιξίας. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση ή να ενισχύσεις αυτή που ήδη έχεις αν ακολουθήσεις με αυτοπεποίθηση τολμηρά βήματα για τον παθιασμένο σου στόχο. Το μόνο εμπόδιο για να βιώσεις κάτι ευχάριστο, ίσως είναι η έλλειψη πρωτοβουλίας εκ μέρους σου. Μην την αφήσεις να εξασθενίσει.

Ζυγός

Κάποιες δραστηριότητες που μπορούν να καταπραΰνουν το μυαλό σου και να μειώσουν το άγχος σου, θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις πολύ καλά μέσα σου. Φυσικά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ακτινοβολείς κι εξωτερικά. Ένα ήρεμο περιβάλλον γεμάτο πολλή αγάπη και γέλιο είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης ή για την ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας.

Σκορπιός

Οποιεσδήποτε αμφιβολίες έχεις καλλιεργήσει πρόσφατα για την ερωτική σου ζωή, θα είναι βραχύβιες αν αγκαλιάσεις τον ερωτικό συγχρονισμό που προσφέρεται τώρα, από το σύμπαν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα συνδεθείς με μια παλιά φλόγα ή με κάποιον που είχε αποδειχθεί δύσκολο να αποκτήσεις στο παρελθόν. Αν είσαι σε σχέση και η ερωτική σου διάθεση έχει μειωθεί, τότε δεν έχει νόημα να αναβάλλεις για αύριο, αυτό για το οποίο σήμερα, σε καλεί η καρδιά σου να ρισκάρεις.

Τοξότης

Η καθοδήγηση από την παρόρμηση και τον αυθορμητισμό στην ερωτική σου ζωή, θα αποδώσει ευχάριστα και θα σου προσφέρει έντονο πάθος. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ήρθε η ώρα για να βρεις τρόπους, ώστε να διαλύσεις την ρουτίνα που επικρατεί στα ερωτικά σου. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να επωφεληθεί υπέροχα με πολλούς τρόπους τώρα. Γι’ αυτό ρίσκαρε να αλλάξεις ό,τι έχει γίνει κουραστικό και μονότονο, για να νιώσεις ελεύθερη και δυναμική.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις πως επιστρέφει η ερωτική σου αυτοπεποίθηση και θα βεβαιωθείς πως το ταίρι σου θα το παρατηρήσει αμέσως. Η αγάπη, ο ειδύλλιο και η ζεστασιά από την εγγύτητα ή την οικειότητα, σε προκαλούν με τρόπους, που δεν είχαν κάνει εδώ και καιρό. Παραδώσου στα παθιασμένα συναισθήματα που είχες απορρίψει πρόσφατα. Η φωτιά σιγοκαίει μέσα σου δεν έχει σβήσει ακόμη. Η ανανεωμένη διάθεσή σου θα σου το επιβεβαιώσει.

Υδροχόος

Αν το παθιασμένο μονοπάτι που ακολούθησες πρόσφατα δεν πρόσφερε στην καρδιά σου αυτό που επιθυμούσε, μην απογοητευθείς. Παρ’ το σαν σαφή ένδειξη, αλλαγής της ερωτικής σου πορείας. Η δύναμη να ξεκινήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα ερωτικά σου είναι δική σου. Ίσως χρειαστεί απλά….να είσαι λίγο πιο δημιουργική ή ευφάνταστη για να απαλλαγείς από τα συνηθισμένα μοτίβα, που ήταν χρήσιμα στο παρελθόν! Τώρα όμως, μάλλον χρειάζονται μια ανανέωση.

Ιχθύες

Είσαι οπαδός της ερωτικής και παθιασμένης εγγύτητας! Όταν όμως γνωρίζεις τον ισχυρό ψυχικό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε αυτό απογειώνει τη σχέση σου! Υπάρχει κάτι πολύ διαισθητικό ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! Αυτός ο αιθέριος και σέξι συγχρονισμός θα καταστήσει σαφές πως με το ταίρι σου, βρίσκεστε στην ίδια παθιασμένη σελίδα! Αυτό είναι μαγικό και αξίζει να το καλλιεργήσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments