Αθλητισμός

Φώτης Ψεύτης Μίλαν: Δεν είναι ψέματα – Από τον Αστέρα στους «ροσονέρι»

Φώτης Ψεύτης Μίλαν: Δεν είναι ψέματα – Από τον Αστέρα στους «ροσονέρι»
Φώτης Ψεύτης Μίλαν: Ο 17χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα μετακομίζει στο Μιλάνο.

Άλλος ένας παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, κάνει το άλμα από την ομάδα της Πελοποννήσου στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μετά τον Γιώργο Κυριακόπουλο και τον Νίκο Μιχελή, αλλά και τον Γιώργο Αντζουλά που είχε πάει δανεικός στη Φιορεντίνα, ο Φώτης Ψεύτης θα ανήκει στη Μίλαν. Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας, ο 17χρονος τερματοφύλακας παραχωρείται στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού από την πελοποννησιακή ΠΑΕ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. «Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του», αναφέρουν οι Αρκάδες.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μποροβήλου

Δηλώσεις για τη μετακίνηση του Φώτη Ψεύτη στους «ροσονέρι» έκανε ο Δημήτρης Μποροβήλος. «Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του Αστέρα, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του. Η συμφωνία μας με μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Μίλαν έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες του Αστέρα με κορυφαία ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση, να εμπιστευόμαστε τα τμήματα υποδομής μας και να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά να γίνονται οι πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη. Ευχόμαστε στον Φώτη να πραγματοποιήσει κάθε ποδοσφαιρικό του όνειρο κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με χαρά την εξέλιξή του».

Τι δήλωσε ο Φώτης Ψεύτης

Ο 17χρονος τερματοφύλακας που κατάγεται από την Άρτα δήλωσε ενθουσιασμένος με τη μετακίνησή του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Νιώθω ευλογημένος, έχω συναισθήματα που δύσκολα μπορούσα να φανταστώ ότι θα νιώσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Αστέρα Τρίπολης για αυτή την ευκαιρία. Πολύ περισσότερο θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς των ανθρώπων του με εμένα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλους όσους κόπιασαν για να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να κάνω αυτό το άλμα καριέρας. Βρίσκομαι σε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό club, η Μίλαν είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments