Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Σήμερα κρίνεται η μεταγραφή του

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Σήμερα κρίνεται η μεταγραφή του
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Σήμερα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ της Ρίο Άβε

Λίγο μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτή η κίνηση έγινε προκειμένου η ομάδα να έχει μια ποιοτική και έμπειρη λύση για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας κερδίζουν χρόνο για να καταλήξουν στον εκλεκτό για το αριστερό άκρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χολέμπας είναι πλέον 36 ετών και είναι δεδομένη η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει μακροχρόνια λύση.

Τον τελευταίο καιρό το όνομα που βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι αυτό του Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς αγωνίζεται στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρίο Άβε. Ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν εύκολη τη δουλειά του Ολυμπιακού και έτσι η μεταγραφή έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό σίριαλ. Βέβαια δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις για την υπόθεση.

Τελειώνει το σίριαλ

Στο τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το «σίριαλ» της μεταγραφής του Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες και κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι ένα σημάδι για την έλευσή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, και την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι ανάλογο, αφού δεν έπαιξε με την Τοντέλα και τελικά χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την Μπεσίκτας.

Το θέμα είναι πως ο παίκτης παρουσιάζεται ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας του, η οποία κάνει τα δικά της παιχνίδια και προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την παραχώρησή του. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες (ή ώρες) να σημειωθούν εξελίξεις και τελικά ο Ματέους Ρέις να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Υπενθυμίζεται πως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Ρέις, είναι σε πρώτο πλάνο και στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments