Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι λένε οι Άγγλοι για Τιάγκο Σίλβα και Καφού – Στο «κάδρο» και ο Ριμπέιρο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι λένε οι Άγγλοι για Τιάγκο Σίλβα και Καφού – Στο «κάδρο» και ο Ριμπέιρο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Αν τα αγγλικά ρεπορτάζ επιβεβαιωθούν, τότε ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται στο λιμάνι από τη Νότιγχαμ, με τον Καφού να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο.

Είναι κάτι που έχει γραφτεί εδώ και μέρες, ενώ τα ρεπορτάζ Μέσων στην Αγγλία συνεχίζουν να το θεωρούν δεδομένο. Αν τα αγγλικά ρεπορτάζ επιβεβαιωθούν, τότε ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται στο λιμάνι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Καφού να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα αυτό είναι κάτι που έχει ήδη συμφωνηθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον επαναληπτικό που έχουν να δώσουν στην Κύπρο οι «ερυθρόλευκοι» εναντίον της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από πλευράς Άγγλων που ασχολούνται με τη Νότιγχαμ, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ και ο Γιούρι Ριμπέιρο, από τη στιγμή που έχουν υπάρξει δυσκολίες για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και εξακολουθεί να γίνεται προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο της Ρίο Άβε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το «Φως», υπάρχει προσπάθεια της Ρίο Άβε να τον έχει στον αγώνα για τα play offs του Europa League με τη Μίλαν, αλλά τον Ολυμπιακό να πιέζει για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Για τον Καφού οι Άγγλοι έχουν αρχίσει ήδη να σκιαγραφούν με δημοσιεύματα το αγωνιστικό προφίλ του, ενώ τονίζεται ότι για την παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα που παίζει στις θέσεις «8» και «10» και είχε πέρυσι 47 συμμετοχές με την Φόρεστ, η αγγλική ομάδα θα πάρει και χρήματα πέραν της απόκτησης του Καφού.

Εν τω μεταξύ, θερμή ήταν η υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Κύπρο, εν όψει του αγώνα με την Ομόνοια για τα play offs του Champions League. Από το αεροδρόμιο της Λευκωσίας προς το ξενοδοχείο, όπου θα διαμείνει η αποστολή της ομάδας, φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν πάνω σε μια αερογέφυρα το πούλμαν.

Μόλις το λεωφορείο έγινε ορατό άναψαν καπνογόνα και με συνθήματα καλωσόρισαν την ομάδα στο Νησί, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί το βράδυ της Τρίτης (29/9) να σφραγίσει την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πάντως, εντύπωση προκάλεσε σε όλους το τεράστιο πανό, που είχαν απλώσει οι φίλοι του Ολυμπιακού στην γέφυρα, που έγραφε «Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments