Αθλητισμός

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη ρεβάνς

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη ρεβάνς
Ομόνοια - Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το δεύτερο παιχνίδι με την Κυρπιακή ομάδα με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Με προορισμό την Κύπρο θα αναχωρήσει το πρωί (στις 10:30) η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος αύριο θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League. Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν για την Λευκωσία χωρίς ουσιαστικά να έχουν κάνει κάποια «πρόβα» ενόψει της αναμέτρησης, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ποιους παίκτες μπορεί να εμπιστευτεί για το ματς με τους Κύπριους.

Η λογική λέει πως ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει και θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά, ενώ στη θέση του σέντερ φορ παραμένει ο Ελ Αραμπί. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ραντζέλοβιτς.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Ολυμπιακού

Δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας. Τα νέα τεστ για τον COVID 19 στους πρωταθλητές Κύπρου έδειξαν πως βρέθηκε και άλλο κρούσμα στην ομάδα δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς του 0-2 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Champions League. Όπως τόνισε το Υπουργείο Υγείας της Μεγαλονήσου, τη Δευτέρα οι ιθύνοντες και οι ποδοσφαιριστές των πρωτευουσιάνων θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ, μετά και το θετικό κρούσμα της Παρασκευής σε άλλον παίκτη.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση της Ομόνοιας: «Το Υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Κυριακής (27/9) ανακοίνωσε 12 νέα κρούσματα κορoνοϊού στην Κύπρο, εκ των οποίων το ένα από αυτά πρόεκυψε από τον έλεγχο που έκανε η ομάδα μας». Θέμα μη τέλεσης του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», πάντως, δεν τίθεται, καθώς το πρωτόκολλο της UEFA αναφέρει ότι αν μία ομάδα παρουσιάσει κρούσματα, αλλά έχει 13 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές κι έναν τερματοφύλακα, τότε αγωνίζεται κανονικά. Επομένως τα μέτρα θα είναι πιο αυστηρά στο παιχνίδι, αλλά το ματς πρόκειται να γίνει κανονικά. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προβάδισμα με το 2-0 του πρώτου αγώνα και είναι με το ένα πόδι Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments