Αθλητισμός

Το περιστατικό που δείχνει ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Το περιστατικό που δείχνει ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
Πογιάτος Παναθηναϊκός: Μπορεί να είναι η αρχή της σεζόν, αλλά ο Ισπανός προπονητής φαίνεται ότι δεν ελέγχει τα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός «σκόνταψε» στη Λάρισα στο παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87′ αφού το «τριφύλλι» είδε την απόδοσή του να μειώνεται στο δεύτερο μέρος, οπισθοχώρησε και τελικά το πλήρωσε. Ο Δημήτρης Πινακάς σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το πρόβλημα με την πτώση της απόδοσης του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ξεκίνησε από τη χαλαρότητα που υπήρχε στο ημίχρονο μέσα στα αποδυτήρια του «Αλκαζάρ». Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, Γιασίν Αγιούμπ στα αποδυτήρια του γηπέδου αντί να ακούει τις εντολές του προπονητή του, ανέβασε… Insta-story με φωτογραφία του από το ματς.

Δείτε την ανάρτηση του Αγιούμπ στα μισά του ματς

Ο Αγιούμπ συμπεριφέρθηκε σαν να μην είναι επαγγελματίας, αν και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους του «πράσινου» ρόστερ. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι από την ενέργειά του αποδεικνύεται ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο το περιστατικό.

Ο Ντάνι Πογιάτος, ο προπονητής της ομάδας, δεν έχει προπονήσει ποτέ στη ζωή του επαγγελματική ομάδα. Μόνο πιτσιρικάδες σε Ακαδημίες, έστω σε μεγάλες ομάδες. Τον έφερε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έχει απόλυτη ελευθερία επιλογών από τον Γιάννη Αλαφούζο αφού με εισήγησή του «καθάρισε» τον Γιώργο Δώνη γιατί ο Έλληνας προπονητής δεν ήθελε να του κάνει τις μεταγραφές στην ομάδα ο Ισπανός.

Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα στο Αλκαζάρ ο Παναθηναϊκός να παίξει με οκτώ ξένους στην ενδεκάδα και στο ημίχρονο οι παίκτες να ανεβάζουν… Insta-stories στα social media. Ούτε στα 5Χ5 που παίζουμε με τους φίλους δεν γίνονται αυτά, αλλά συμβαίνουν στον ιστορικό Παναθηναϊκό. Απ΄ ότι φαίνεται η τραγική αγωνιστική πορεία των «πράσινων» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι τυχαία…

Οι δηλώσεις του Πογιάτος

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ντάνι Πογιάτος μετά την ισοπαλία τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε τον έλεγχο αλλά στο δεύτερο μέρος δεν κρατήσαμε τη μπάλα, δεν δημιουργήσαμε και αυτό είναι το χειρότερο γιατί δίνεις ελπίδα στον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να προχωρήσουμε και να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας». Πρόσθεσε ακόμα ότι: «Ο Χουάνκαρ ήταν τραυματίας, έτσι έβαλα τον Πούγγουρα που είναι όμως καλός αμυντικός. Δεν φταίει αυτός που χάσαμε απλά δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στη φάση το γκολ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments