Ελλάδα

Αισχρή ενέργεια κατά του Σωτήρη Τσιόδρα

Αισχρή ενέργεια κατά του Σωτήρη Τσιόδρα
Ο καθηγητής έχει "εξαφανιστεί" το τελευταίο διάστημα.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, που είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19. είναι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Ο κ. Τσιόδρας μπήκε στις ζωές μας και στην καθημερινότητά μας όταν πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια του lockdown στηνόταν μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά μπροστά στην κάμερα και μας ενημέρωνε για την πορεία της πανδημίας. Το τελευταίο διάστημα, όμως, και ενώ έχει επιστρέψει – όχι στον ίδιο βαθμό- η ενημέρωση με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας απέχει με πάρα πολλούς να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Κάποιοι θεώρησαν ότι ο κ. Τσιόδρας δεν βρίσκεται “στην ίδια γραμμή με την κυβέρνηση” η οποία τον έχει βάλει στον πάγο. Ωστόσο δημοσίευμα του Βήματος και συγκεκριμένα της στήλης Βηματοδότης, έρχεται να δώσει μια άλλη, πολύ σημαντική εκδοχή για την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα, λοιπόν με όσα αναφέρει η γνωστή στήλη του Βήματος ο Σωτήρης Τσιόδρας δέχεται απειλές τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι που κυκλοφορούν τον έχουν βάλει στο στόχαστρο με αποτέλεσμα ο γιατρός να φοβάται. «Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι λοιμωξιολόγοι και οι νοσοκομειακοί γιατροί κρούουν διαρκώς τον κώδωνα του κινδύνου και προτείνουν δραστικότερα μέτρα.

Ωστόσο ο κεντρικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ο Σωτήρης Τσιόδρας – παραμένει ενεργός και δραστήριος αλλά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις γιατί διάφοροι ανεγκέφαλοι από το πλήθος των συνωμοσιολόγων που κυκλοφορούν εκεί έξω τον συκοφαντούν απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του –, προσφέρει ακόμα λίγο χρόνο, μέχρι να έχει ακριβέστερα και ποιοτικότερα επιδημιολογικά στοιχεία. Οπότε μάλλον θα περιμένουμε λίγες μέρες και ενδιαμέσως μπορεί να πειστεί ο κ. Τσιόδρας να εμφανιστεί και να εξηγήσει με τον γνωστό μειλίχιο λόγο του στο ευρύ κοινό την αξία και τη σημασία της τήρησης των προληπτικών μέτρων» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως δεν αποκλείεται, όπως επισημαίνει και η στήλη Βηματοδότης, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού στο θέμα του κορωνοίού, να εμφανιστεί και πάλι μπροστά από την μικρή οθόνη, αφού πολλοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι η “φωνή” του Τσιόδρα μπορεί να εισακουστεί απ’όλους αν η κατάσταση με τα κρούσματα δεν καλυτερεύσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments