Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα η μετακίνησή του στον Πειραιά

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα η μετακίνησή του στον Πειραιά
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ο Βραζιλιάνος μπακ της Ρίο Άβε.

Την Ομόνοια Λευκωσίας αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός για τα play off του Champions League. Οι Πειραιώτες μετά το 2-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα πρέπει να “αυτοκτονήσουν” απόψε στην Κύπρο για να χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Σα στο τέρμα και Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο και Μπα στην άμυνα. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα είναι η τριάδα στον άξονα, με τους Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα του Ελ Αραμπί.

Στην Κύπρο ο Πορτογάλος κόουτς, πήρε τους εξής παίκτες: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Την ίδια ώρα, εκτός αγωνιστικού χώρου τα βλέμματα είναι στραμμένα στις μεταγραφές, με την περίπτωση του Ματέους Ρέις να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Κυριακή ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ρίο Άβε για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πορτογάλου τεχνικού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Αντόνιο Ντα Σίλβα Κάμπος σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει και στον αγώνα με τη Μίλαν για τα play off του Europa League και μετά να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα. Την ίδια ώρα, ως εναλλακτική λύση παραμένει η περίπτωση του Λαρουσί της Λίβερπουλ, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, καθώς ψάχνουν για έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή για την εν λόγω θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης παρουσιάζεται ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας του, η οποία κάνει τα δικά της παιχνίδια και προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα εξελίσσοντας σε “θρίλερ” την παραχώρησή του στους “ερυθρόλευκους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments