Lifestyle

Βγήκε με το μαγιό για τις εκλογές και αρρώστησε κόσμο

Βγήκε με το μαγιό για τις εκλογές και αρρώστησε κόσμο
Έριξε και το instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Αρκετοί διάσημοι προσπαθούν να παροτρύνουν τους ακόλουθούς τους να ψηφίσουν μέσα απο τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ της 3ης Νοεμβρίου. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κάιλι Τζένερ η οποία καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν μέσα από μια ανάρτηση της στο instagram φορώντας ένα μαγιό που “αρρώστησε” κόσμο.

Το νεαρό μοντέλο, το οποίο στο Instagram, έχει 196 εκατ. followers, αποφάσισε να γίνει άλλη μια διασημότητα που καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν. Προκειμένου, δε, το μήνυμά της να φτάσει και στους 196 εκατ. followers η Τζένερ φόρεσε το σέξι μαγιό του Dior που αναδείκνυε τις καμπύλες της. «Έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε; Ας οργανωθούμε για να ψηφίσουμε όλοι μαζί» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών το 23χρονο μοντέλο.

Η Κάιλι, είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians,καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρεία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα “Kendall & Kylie”. Το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν “Kylie” και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store.

Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους “Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή”, για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημές προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα ”Life of Kylie”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι E! To 2018 μπήκε στην λίστα “America’s Women Billionaires” του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments