Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 29/09 – Ο Λουκάς αποχαιρετά τον Μιλτιάδη

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 29/09 – Ο Λουκάς αποχαιρετά τον Μιλτιάδη
8 Λέξεις επεισόδια: Η Σμαράγδα κάνει άλλη μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του Μιλτιάδη και της Κατερίνας.

Ο Μιλτιάδης ανοίγει τον φάκελο που του έδωσε ο Έκτορας και μέσα βρίσκει τις αποδείξεις που ενοχοποιούν τον Φοίβο. Ο Μάρκος, ο Νικηφόρος και η Ηλιάνα δίνουν κατάθεση στο τμήμα και εξηγούν ποια ήταν η σχέση τους με την Ευγενία και την Στέλλα. Ο Μάρκος καταστρώνει και πάλι σχέδιο με την Τζουλιάνα καθώς προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη Ναυσικά. Στο μεταξύ, η Έρση παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι με τον Οδυσσέα.

Η αστυνομία εντοπίζει DNA στην αποθήκη στον Ασπρόπυργο που ταιριάζει με DNA από το κότερο Δερβάνη και ο Φοίβος αρχίζει να ανησυχεί. Εντελώς τυχαία, η Έρση μαθαίνει πως ο Οδυσσέας τής είπε ψέματα και ότι η Ναυσικά δεν του δάνεισε χρήματα. Ο Νικηφόρος κάνει ξεκαθάρισμα στην Εύα και της λέει ότι για να είναι μαζί πρέπει να βάλουν κάποιους όρους. Ο Λουκάς πάει στον Μιλτιάδη για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φόρα και οι δύο φίλοι ανοίγουν τις καρδιές τους.

Ο Νικηφόρος θέτει τους όρους του στην Εύα, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί, εκείνη δέχεται τα πάντα και αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους που έμεινε στη μέση. Η Σμαράγδα κάνει άλλη μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του Μιλτιάδη και της Κατερίνας και στο τέλος η Κατερίνα πείθεται να μιλήσει μαζί του. Ο Στηβ ανεβάζει ρυθμούς ως προς την παραγωγή των αναβολικών και λέει στον Μάρκο πως θα ψάξει να βρει έναν ακόμα συνεργάτη για να τους βοηθάει.

Η εμφάνιση του Μάρκου στα γενέθλια της Ναυσικάς δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σπύρος υποψιάζεται πως ο Φρίξος είναι ερωτευμένος με την Ιφιγένεια και τον ζώνουν τα φίδια. Παράλληλα, ο Φρίξος προσπαθεί να εξωτερικεύσει τον έρωτά του στην Έλλη, αλλά δυσκολεύεται. Ο Σίμος βρίσκεται στα ίχνη της Βίκυς, αλλά το μυαλό του είναι πάντα καρφωμένο στη Σμαράγδα. Η Ευγενία πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες, αλλά η εμπλοκή του Δημήτρη δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Την ίδια ώρα, η Βικτώρια τού ζητάει να αναβάλουν τον γάμο για ένα μήνα, προκειμένου να σιγουρευτεί για τον χαρακτήρα του. Η τυχαία συνάντησή της όμως, με τον Μιχαήλ, θα αποβεί μοιραία. Μια νέα κοπέλα έρχεται να ταράξει τα νερά της ζωής του Άκη.

Ας θυμηθούμε τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments