Αθλητισμός

Λάρισα Παναθηναϊκός: Εκρηκτική η ατμόσφαιρα μετά τη λήξη του αγώνα

Λάρισα Παναθηναϊκός: Εκρηκτική η ατμόσφαιρα μετά τη λήξη του αγώνα
Λάρισα Παναθηναϊκός: Δεν υπήρξε τελικά νικητής και το κλίμα είναι «βαρύ».

«Βαρύ» είναι το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το ματς της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, με τη Λάρισα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε με τον Μακέντα στο 26ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ, αλλά κάθισε στο προβάδισμά του στο δεύτερο ημίχρονο και το… πλήρωσε στο 87ο λεπτό με το γκολ του Πινακά. Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, είχαν ανάγκη το αποτέλεσμα καθώς αυτή η παράμετρος θα καθόριζε την εξέλιξη.

Μπορεί να μην υπήρξε τελικά νικητής, αλλά υπήρξε χαμένος

Και παρότι δεν υπήρξε τελικά νικητής, υπήρξε χαμένος. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες από τη LIVESPORT, η ατμόσφαιρα που επικρατούσε τόσο στα αποδυτήρια όσο και τα επόμενα εικοσιτετράωρα μετά τη λήξη του αγώνα, μόνο ενότητα και συσπείρωση δεν ανέδυε, αφού θα μπορούσε κάποιος να διαπιστώσει την ένταση στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση του ματς στη Λάρισα.

Το σημαντικότερο ήταν ότι ο Τσάβι Ρόκα δεν είχε επαφή με τους παίκτες, παρά μόνο με τον Ντάνι Πογιάτος. Και αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να επανεξετάσει, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πιθανό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί εντός της χτεσινής (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου) ημέρας νέα σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, ύστερα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την ισοπαλία στο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό

Μάλιστα, δεν αποκλειόταν να συμμετάσχει σε αυτή τη συνάντηση και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος φέρεται προβληματισμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του «τριφυλλιού» στο δεύτερος μέρος της αναμέτρησης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε άλλωστε, μία πρώτη κουβέντα με τους συνεργάτες του, μα δεν προτίθεται να πάρει εν θερμώ αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή θέλει να δείξει υπομονή, ώστε να υποστηρίξει το πλάνο που αποφασίστηκε το καλοκαίρι, με τον Ντάνι Πογιάτος στην τεχνική ηγεσία.

Θυμίζουμε πως εκρηκτικό ήταν το κλίμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού τέσσερις κίτρινες κάρτες έδειξε ο Τάσος Παπαπέτρου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα. Μάλιστα, τη δεύτερη εξ αυτών είδε ο Φιορίν Ντουρμισάι στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βέλεθ. Ωστόσο, ο επιθετικός της ΑΕΛ αντέδρασε έντονα και φώναζε στον διαιτητή: «Πάρε τη πίσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments