Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [30/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [30/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [30/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τετάρτη [30/09/20].

Κριός

Δεν είναι εγωιστικό να γίνεις πιο τολμηρή στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν ο εραστής σου έχει διαφορετική άποψη για κάτι που θέλεις ν’ ακολουθήσεις. Ξέρεις πως βρίσκεσαι σ’ ένα νέο παθιασμένο μονοπάτι και δεν είσαι διατεθειμένη να απομακρυνθείς απ’ αυτό. Αν έχει επιφυλάξεις ο εραστής σου για τις αποφάσεις που παίρνεις για τη ζωή σου, τότε ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να αποδεχτεί το δρόμο που επέλεξες. 

Ταύρος

Αν σε απασχολεί ένα ερωτικό δίλημμα, τότε άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν….γιατί θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου. Γνωρίζεις σε τι χρειάζεται να εστιάσεις και ίσως χρειαστεί να εξετάσεις σοβαρά τις επιλογές σου. Ό,τι και αν επιθυμεί η καρδιά σου τώρα, μην το αναβάλλεις για αύριο. Γιατί είναι κάτι που ξέρεις καλά, πως πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις ή να αποδεχτείς σήμερα! 

Δίδυμοι

Μπορεί να έχεις λόγους που είσαι απόμακρη αυτό το διάστημα. Ίσως θέλεις να δεις πόσο συνεπής ή σταθερή μπορεί να είναι η σχέση που πρόκειται να δημιουργήσεις, πριν προχωρήσεις περισσότερο. Αυτή η προσέγγιση θα έχει βραχυπρόθεσμα οφέλη. Εμπιστέψου όμως την καρδιά σου, αν σου πει πως αυτά που ζητάει ο μελλοντικός σου σύντροφος, είναι πράγματα για τα οποία αξίζει να συμφωνήσεις τελικά….και μάλιστα σύντομα.

Καρκίνος

Πιστεύεις πως έχεις κάποιες απόψεις που αξίζει να ακολουθήσεις στη σχέση σου. Αν και το πάθος ανάμεσά σας είναι αδιαμφισβήτητο, προσπάθησε να εντοπίσεις τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο πάθος και την επιθετικότητα. Αν μια ιδέα, ένα σχέδιο ή μια συζήτηση δεν προχωράει όπως ήθελες, τότε αυτό σου αφήνει το περιθώριο για νέες επιλογές που πρέπει να τις λάβεις υπόψη. Η υπομονή και ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος για την επίτευξη της παθιασμένης προόδου στη σχέση σου τώρα.  svg%3E

Λέων

Το να αισθάνεσαι  πιο ασφαλής στον κόσμο σου, θα έχει ευχάριστη επίδραση στη ζωή σου. Ακόμα κι αν ένας επαγγελματικός στόχος είναι στην κορυφή της λίστας σου, αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα σέξι για τα ερωτικά σου. Έχεις μεγάλο πάθος για να τροφοδοτήσεις τα όνειρά σου με περισσότερους από έναν τρόπους. Το να διασφαλίσεις ότι υπάρχει αρκετό για να καλύψει όλο το φάσμα της ζωής σου, θα κάνει θαύματα στην αυτοεκτίμησή σου. 

Παρθένος

Μην κατακρίνεις τον εαυτό σου αν είναι αργή η πρόοδος σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την ερωτική σου ζωή. Πρέπει ν’ ακολουθήσεις μια θετική στάση…. γιατί αυτό είναι που θέλει να δει σε σένα το ταίρι σου. Μπορεί να καταλάβει πως νιώθεις απογοητευμένη, κατά καιρούς. Υπενθυμίζοντας όμως στο ταίρι σου πως είσαι ο καπετάνιος του πεπρωμένου σου, θα είναι μια εξίσου χρήσιμη υπενθύμιση για τον εαυτό σου. 

Ζυγός

Θα διαπιστώσεις πως η προσοχή μετατοπίζεται στα ερωτικά σου, με τρόπο που ήταν αναγκαίος εδώ και καιρό. Ακόμα κι αν σε ικανοποιεί ο δεσμός σου, θέλεις περισσότερο πάθος! Κι αυτό μπορεί να εμφανιστεί αν αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ανοιχτόμυαλα. Ο αυθορμητισμός στη συμπεριφορά σου, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η σχέση σου, για να αναζωογονηθεί και να γίνει μαγική! 

Σκορπιός

Το να υποκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση με το ταίρι σου αυτή τη στιγμή, είναι καλή και απαραίτητη. Θα χρειαστεί βέβαια, να υπάρχει αυθεντικότητα και διαφάνεια. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πεις κάτι που ίσως δε θέλει ν’ ακούσει ο αγαπημένος σου ή να αντιταχθείς εσύ στην άποψή του. Όμως αυτή η ειλικρίνεια ανάμεσά σας, θα βοηθήσει τη σχέση σας να ανθίσει τώρα. 

Τοξότης

Αν κάτι σε ενοχλεί ή σε εκνευρίζει σε τομείς που δεν αφορούν τη σχέση σου, , τότε πρέπει να ενημερώσεις το σύντροφό σου. Πιθανόν να είναι ο καλύτερος ακροατής και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου… γι’ αυτό προσπάθησε να του ανοιχτείς για ό,τι σε προβληματίζει. Πολύ συχνά, αυτοί που αγαπάμε φέρουν το βάρος των απογοητεύσεών μας. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να δώσεις τις εξηγήσεις σου…. και να τον αντιμετωπίσεις με χαρά και σεβασμό. 

Αιγόκερως

Μην φοβηθείς και μην ντραπείς για τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στη σχέση σου τώρα. Οτιδήποτε προκαλεί έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να αντιμετωπιστεί. Αν είσαι σε σχέση, τότε δε χρειάζεται να μεταφέρεις όλες τις σκέψεις σου στο σύντροφό σου. Είναι αρκετό να τον πληροφορήσεις για αυτά που σε αγχώνουν. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, προσπάθησε να δεις τις αμφιβολίες σου σαν μια προσωρινή αναταραχή. 

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου, ποια είναι τα πράγματα που θέλεις και ποια όχι. Συνδέσου με τον αυτοσεβασμό σου για να δημιουργήσεις ζωντανές εικόνες για όσα επιθυμεί να βιώσει η καρδιά σου. Άνοιξε το μυαλό σου και φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τους παθιασμένους στόχους και τις απλές επιθυμίες σου. Όσο πιο γρήγορα συνδεθείς με τις γνήσιες, βαθύτερες επιθυμίες σου, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να τις πραγματοποιήσεις. 

Ιχθύες

Ακόμα κι νιώθεις άνετη κι ασφαλής στη σχέση σου, πιστεύεις πως υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Δεν χρειάζεται να φοβηθείς μία συζήτηση με το ταίρι σου. Απλά δείξε του ξεκάθαρα πως τον εμπιστεύεσαι. Η πίστη που θα δείξεις στη συμβολή ή τις γνώσεις του, θα σε διαβεβαιώσει πως θα λάβεις την αλήθεια, την αγάπη και την υποστήριξή του. Αυτό θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που επιθυμούσες! 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments