Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δυσκολεύουν το λιμάνι οι Ροντρίγκες και Μπουφάλ – Ποιες εναλλακτικές εξετάζει

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δυσκολεύουν το λιμάνι οι Ροντρίγκες και Μπουφάλ – Ποιες εναλλακτικές εξετάζει
Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτοί είναι οι παίκτες που ενδιαφέρουν το λιμάνι.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφικό «πυρετό», οι υποθέσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουφάλ έχουν δυσκολέψει πολύ για την ελληνική ομάδα, που πλέον εξετάζει και άλλες εναλλακτικές.

Το… σίριαλ με τους δύο παραπάνω παίκτες καλά κρατεί, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να κλείσουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιασμό τους. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και ο Ολυμπιακός έχει και άλλες εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν «κλειδώσει» κάποιο από τα ανωτέρω ονόματα.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει λοιπόν, το λιμάνι είναι ο διεθνής Πορτογάλος της Αϊντχόφεν, Μπρούμα, ο οποίος εμφανίζεται… φευγάτος από την ολλανδική ομάδα. Ο 25χρονος εξτρέμ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίζει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του. Να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Μπρούμα μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει παίξει σε τρεις παιχνίδια (1 βασικός) στην Eredivisie.

Ακόμα δύο περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι του 33χρονου Γάλλου εξτρέμ της Σεντ Ετιέν, Ρομέν Χαμουμά, και του 21χρονου Φρανσίς Αμουζού της Άντερλεχτ. Ο Χαμουμά μετράει στο φετινό πρωτάθλημα ήδη 5 συμμετοχές και 3 γκολ, αν και φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της γαλλικής ομάδας. Όσο για τον Αμούζου, οι ίδιοι οι Βέλγοι είναι αυτοί που βάζουν στο «παιχνίδι» τους Πειραιώτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments