Αθλητισμός

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Παίρνει τον Πορτογάλο μπακ η ομάδα του Πειραιά

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Παίρνει τον Πορτογάλο μπακ η ομάδα του Πειραιά
Βινάγκρε Ολυμπιακός: Τον Πορτογάλο μπακ της Γουλβς «έκλεισε» η ομάδα του Πειραιά.

Σπουδαία κίνηση κάνει ο Ολυμπιακός. Όπως μετέδωσε στον Sport FM o Κώστας Νικολακόπουλος, η ομάδα του Πειραιά θα αποκτήσει τον Ρούμπεν Βινάγκρε για τη θέση του αριστερού μπακ. Νωρίτερα ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καλύψουν τη θέση με παίκτη από την Αγγλία.

Ο 21χρονος Πορτογάλος έρχεται με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, στην οποία αγωνιζόταν από το 2017, αρχικά ως δανεικός, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς. Ο διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Πορτογαλίας είχε 33 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη περίοδο, ενώ έπαιξε και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό για τους «32».

Δείτε φάσεις με τον Ρούμπεν Βινάγκρε

Μετά την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ολλανδία, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατέθεσε επίσημη πρόταση στον σύλλογο για την απόκτησή του. Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη, σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, θα δοθούν οι απαντήσεις από την Αϊντχόφεν, αλλά και από τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα της μεταγραφής επιβεβαίωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης το πορτογαλικό κανάλι «TV24», το οποίο νωρίτερα είχε αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον 26χρονο εξτρέμ. Ο Μπρούμα συμπεριλαμβάνεται στις περιπτώσεις παικτών για τις οποίες ψάχνονταν οι Πειραιώτες και παρόλο που είχε κοστίσει ακριβά στην ολλανδική ομάδα, φέτος έχει χάσει τη θέση του.

Ποιος είναι ο Μπρούμα

Ο Αρμίντο Μπρούμα κατάγεται από το Μπισάου της Γουινέας, αλλά έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Μάλιστα, μετρά 9 συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική Πορτογαλίας, με την οποία πραγματοποίησε το 2019 την τελευταία του συμμετοχή. Έχει παίξει μάλιστα με όλες τις μικρές εθνικές, από την U15 μέχρι και την ανδρών του Φερνάντο Σάντος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ακολούθως αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι, τη Γκαζιαντέπ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το 2017 μετακόμισε στη Λειψία, με την οποία εντυπωσίασε, καθώς σε δύο χρόνια κατέγραψε 67 συμμετοχές και 10 γκολ.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή περίπτωση, που ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπρούμα κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ στην Αϊντχόφεν (η χρηματιστηριακή του αξία είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ), αλλά στην Ολλανδία δεν έφτασε τα ίδια στάνταρ απόδοσης, έχοντας 31 συμμετοχές και 5 γκολ. Φέτος ο 25χρονος εξτρέμ δεν βρισκόταν στα άμεσα πλάνα της PSV και γι’ αυτό οι ιθύνοντες κάνουν σκέψεις να παραχωρηθεί δανεικός ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην ολλανδική ομάδα εκπνέει το 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments