Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Αυτή κόλλησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του

Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Αυτή κόλλησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του
Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Πρόκειται για πρώην μοντέλο και στενή συνεργάτιδα του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε μέσω Twitter ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο 74χρονος μεγιστάνας και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν πως έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2. «Θα αρχίσουμε τη διαδικασία απομόνωσης και ανάρρωσης αμέσως», προσέθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της καραντίνας στην οποία θα τεθούν. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο οποίος διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον φονικό ιό, «είναι καλά», σύμφωνα με ό,τι διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» του, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως αν και η αμερικανική προεδρία γνωστοποίησε παράλληλα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί.

Ποιος κόλλησε κορωνοϊό τον Τραμπ και τη Μελάνια;

Μια στενή συνεργάτιδα του Τραμπ, η Χόουπ Χικς, έγινε γνωστό νωρίτερα ότι παρουσιάζει συμπτώματα του κορωνοϊού. Πρόκειται για πρώην μοντέλο και στενή συνεργάτιδα του Τραμπ η οποία φέρεται να κόλλησε το ζεύγος όταν ταξίδεψε μαζί τους με το Air Force One στο Κλίβελαντ.

Η 31χρονη, η οποία είχε ενταχθεί από πολύ νωρίς στην ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του μεγιστάνα των ακινήτων το 2016, ανήκει στον στενότερο κύκλο του προέδρου. Από την άλλη, οι συνεργάτες του στη λεγόμενη «δυτική πτέρυγα» του Λευκού Οίκου υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά, όπως και οι δημοσιογράφοι που πηγαίνουν στις δημόσιες εμφανίσεις του ή ταξιδεύουν μαζί του.

Ανέλαβε την περίοπτη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μετά τη νίκη του Τραμπ, αλλά παραιτήθηκε για ένα διάστημα και εντάχθηκε στον όμιλο Fox, στον οποίο ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προτού επιστρέψει στη Λεωφόρο Πενσυλβάνιας. Η Χικς, η οποία σπανίως κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους καθώς το πρώην μοντέλο, που δούλεψε για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη, φέρεται να εισακούεται από τον πρόεδρο, ο οποίος ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments