Αθλητισμός

Μιχάι ΠΑΟΚ: Δεν πωλείται ο Αλβανός στόπερ

Μιχάι ΠΑΟΚ: Δεν πωλείται ο Αλβανός στόπερ
Μιχάι ΠΑΟΚ: Στο τέλος της εβδομάδας ήρθε στον «Δικέφαλο του Βορρά» πρόταση και για τον Ενέα Μιχάι.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει και πολλά γίνονται πάντα τις τελευταίες μέρες, καθώς όταν αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, πολλοί ψάχνουν κάθε τρόπο να καλύψουν κενά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΠΑΟΚ όπου προς το τέλος της εβδομάδας «έσκασε» πρόταση και για τον Ενέα Μιχάι, από ομάδα που έψαχνε απεγνωσμένα κεντρικό αμυντικό, αλλά ο Αλβανός στόπερ δεν πωλείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «FORZA».

Ο Ενέα Μιχάι είναι Αλβανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός για τον ΠΑΟΚ. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε τη νεανική του σταδιοδρομία. Στην ηλικία των 13 ετών συμμετείχε στην Ακαδημία Olympic Arena, όπου ξεχώρισε με το ταλέντο του και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, που τον προσέγγισε στην ακαδημία τους και μετά από τρεις με τέσσερις ημέρες τον προσκάλεσαν στην ομάδα τους. Στην ηλικία των 16 ετών, αποσπάστηκε από την οικογένεια για να μετακινηθεί στην Αιτωλοακαρνανία και να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Συμμετείχε για πρώτη φορά με τον Παναιτωλικό στις 14 Δεκεμβρίου 2016, σε αγώνα του Κυπέλλου 2016 – 2017 εναντίον της Καλλιθέας, όπου ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός. Μετά από δύο αγώνες πρωταθλήματος ως αναπληρωματικός, έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 11 Ιανουαρίου 2017, σε ένα αγώνα Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 87ο λεπτό, στη θέση του Γιώργου Μύγα. Στις 25 Ιουνίου 2019, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάι από τον Παναιτωλικό έναντι 850.000 ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Και έλαβε την πρώτη του κλήση για την Εθνική Αλβανίας U19 από τον προπονητή Αριάν Μπελάι, για το φιλικό τουρνουά Roma Caput Mundi, από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2016 ενώ έκανε το ντεμπούτο του εναντίον του Ισραήλ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Κοσταντίν Καρίτι.[9] Κλήθηκε από το νέο προπονητή, Αλμπάν Μπούσι, για ένα διπλό φιλικό αγώνα εναντίον της Μολδαβίας U21 στις 25 και 27 Μαρτίου 2017. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, έκανε το ντεμπούτο του για την Εθνική Αλβανίας, σε μία εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σκωτία, για το Πρωτάθλημα Εθνών 2018 – 2019, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 90ο λεπτό.[

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments