Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπογράφουν οι «3» – Κι άλλα όπλα στα χέρια του Μαρτίνς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπογράφουν οι «3» – Κι άλλα όπλα στα χέρια του Μαρτίνς
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η είσοδος στους ομίλους του Champions League έφερε ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού μετά την είσοδο στους ομίλους του Champions League, o Ολυμπιακός ενισχύεται με ποιοτικές μεταγραφές. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπογράψουν Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα (που είναι ήδη στην Ελλάδα) και ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Έτσι, τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» κλείνουν.

Ο Τιάγκο ήρθε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα και αποτελεί την ανταλλαγή που έγινε μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Καφού την επόμενη σεζόν θα παίζει για την αγγλική ομάδα, που ανήκει επίσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ως «οκταροδεκάρι». Ήταν μια από τις επιθυμίες του Μαρτίνς να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα.

Ο παίκτης έχει ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και στο διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές θα δουλέψει, ώστε να τεθεί στην διάθεση του συμπατριώτη προπονητή του.

Ο Μπρούμα, με τη σειρά του, ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα και τον υποδέχθηκε ο Νίκος Γαβάλας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί με την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς.

Μετά από αρκετό ψάξιμο και επαφές των διοικούντων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, χθες επήλθε συμφωνία με τον 25χρονο ακραίο που ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να παίξει ως δανεικός για έναν χρόνο από την Αϊντχόφεν. Η οψιόν που τοποθέτησαν οι Ολλανδοί δεν είναι απαγορευτική, αφού αν ο παίκτης ικανοποιήσει, τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ δεν θεωρούνται απαγορευτικά.

Σπουδαία κίνηση με Βινάγκρε

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη Γουλβς για να πάρουν ως δανεικό τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο. Ο Πορτογάλος μπακ ενημερώθηκε πως θα έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στους «λύκους» και έτσι ψάχτηκε για μία άλλη ομάδα.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων μπήκε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και σήμερα ο 21χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα (στις 16:15) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, προτού φύγει ξανά για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κ21 της Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments