Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/10/20].

Κριός

Η προσπάθεια να εκφράσεις τα περίπλοκα συναισθήματα που νιώθεις στον εραστή σου, μάλλον απαιτεί περισσότερη δημιουργικότητα, παρά θάρρος αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να φοβηθείς μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου επειδή μπορείς να εκφραστείς με τρόπο που βοηθάει τη ροή της συζήτησης. Είναι ανάγκη αυτό το διάστημα, να βρείτε μαζί απαντήσεις για θέματα, που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ταύρος

Είτε είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, κάποιο φιλικό σου άτομο ίσως σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες ή απαντήσεις. Για να είναι ειλικρινείς οι απαντήσεις του, πρέπει να είναι εξίσου εγκάρδιες οι ερωτήσεις σου. Τουλάχιστον μια ισχυρή σύνδεση θα επιτευχθεί, αν μιλήσεις μέσα από την ψυχή σου σε ένα αξιόπιστο φιλικό σου άτομο τώρα.

Δίδυμοι

Θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις ερωτικές σου υποθέσεις αν εκφραστείς έξυπνα και δημιουργικά, τώρα. Αν υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να τονίσεις ή αν νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να απελευθερώσεις σκέψεις ή συναισθήματα που κρατούσες καιρό μέσα σου, τότε οι πιθανότητες να βρεις άμεσα τις σωστές λέξεις είναι εξαιρετικά υψηλές. Τα λόγια σου είναι αυθεντικά. Και ξέρεις πως το ίδιο αυθεντικός θα είναι απέναντί σου, ο εραστής σου. Δίνεις στο άτομο που αγαπάς να καταλάβει όσα αισθάνεσαι στα βάθη της καρδιάς σου.. κι αυτό είναι τόσο σπάνιο όσο και ανεκτίμητο.

Καρκίνος

Η αποδοχή ότι έχεις μερικές μάλλον ξεπερασμένες απόψεις για τα ερωτικά θέματα, θα είναι μια πολύ έγκαιρη ανακάλυψη για σένα Αυτό θα σε ενθαρρύνει να πιέσεις μερικά όρια – και να δεις τι συμβαίνει όταν απελευθερωθείς από όσα έχουν γίνει πολύ παραδοσιακά και ίσως μονότονα. Θεώρησέ το σαν μια «κοσμική κλήση αφύπνισης» που προσφέρει αφθονία παθιασμένων δυνατοτήτων, που περιμένουν να αξιοποιηθούν.

Λέων

Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς δεν εξωτερικεύεται και δεν λέει αυτό που θέλεις ν’ ακούσεις, οι πράξεις του μιλάνε για τα συναισθήματά του. Γνωρίζεις την ικανότητα που έχεις να συνδεθείς με το ταίρι σου με έναν αισθητά πιο βαθύ και διαισθητικό τρόπο. Όταν έρθει η ώρα για μια βαθιά ανταλλαγή, πιθανότατα θα καταλάβεις πως η διαίσθησή σου, έχει ήδη γεμίσει τα περισσότερα κενά.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλές αλλαγές και μετατοπίσεις εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, με αποτέλεσμα να χρειαστούν αναδιάρθρωση ορισμένα ρομαντικά σου όνειρα για να ακολουθήσουν την καινούργια πραγματικότητα. Αν όμως ο αγαπημένος σου θέλει να μάθει ό, τι σε ανάβει, να ξέρεις πως δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σου και πως το υποστηρίζει με τη σωστή στάση. Συνδυάζοντας τον ρεαλισμό με τη φιλοδοξία, θα επηρεαστεί με υπέροχο τρόπο η ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Η ικανότητά σου να προσφέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, κάνει πολλές προβληματικές καταστάσεις εύκολα διαχειρίσιμες. Θα βρεις κάτι μέσα στα ερωτικά σου ζητήματα, που απαιτεί σημαντικό χρόνο σκέψης. Με την συνεργασία και τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος θα σημειωθεί πρόοδος, για την παθιασμένη επιτυχία του δεσμού σου τώρα.

Σκορπιός

Όσο περισσότερο προσπαθείς να εκφράζεις αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση θα νιώθεις. Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι απαραίτητη όχι μόνο για να συνδεθείς με τον εραστή σου, αλλά και για να αποκαλύψεις τυχόν ανησυχίες σου ή ό,τι βαραίνει την καρδιά σου. Αν μοιράζεσαι με το ταίρι σου ό, τι υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου, αυτό θα εμβαθύνει τη σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αντιμετωπίσεις έναν συγκεκριμένο φόβο και να πεις αυτά που θέλεις να πεις.

Τοξότης

Αν θέλεις με το ταίρι σου να κάνετε παθιασμένη πρόοδο κι έχετε διαπιστώσει ότι οι αντίστοιχες προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει, τότε έχετε την ευκαιρία να το κάνετε σωστά. Θα απαιτήσει μια πολύ ανοιχτή συζήτηση ή ανταλλαγή. Αν την κάνετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τι πιστεύετε ότι είναι σημαντικό εντός και εκτός της σχέσης σας. Αυτός είναι ένας τέλειος και έγκαιρος τρόπος για να πάψετε να κάνετε υποθέσεις που δεν βοηθούν και παρεμποδίζουν τον έρωτά σας.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν γίνει σαφές ότι τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου επιτρέψατε να αναπτυχθεί μια λίστα ερωτήσεων, τίποτα δεν σας εμποδίζει να βεβαιωθείτε ότι θα μιλήσετε ανοιχτά. Αντί να εστιάζεις στη συναισθηματική δυσφορία που ίσως προκύψει από τη συζήτηση, εστίασε σε όσα θα πεις, με ειλικρίνεια και αγάπη. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσεις, πως θα κάνει το ίδιο και το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η αβεβαιότητα και οι αμφιβολίες θα εμφανιστούν γρήγορα, αν τους το επιτρέψεις. Ακόμα κι αν παλεύεις με τα έντονα συναισθήματά σου, δεν χρειάζεται να δημιουργούν εμπόδια στις ευχάριστες ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αντιμετωπίσεις τα βάρη που μεταφέρεις. Μόλις γίνεις πιο ξεκάθαρη για όλα όσα βαραίνουν την καρδιά σου, θα γίνει ξεκάθαρος και ο τρόπος που θα τα εκφράσεις.

Ιχθύες

Υπάρχουν στιγμές που είναι σοφό και χρήσιμο να απομακρυνθείς από συναισθηματικά ζητήματα. Όμως κάτι στην ερωτική σου ζωή πρέπει να αντιμετωπιστεί και να λυθεί τώρα. Αυτό φαίνεται πως είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις. Η ερωτική σου ζωή όμως, θα ωφεληθεί αναμφίβολα αν δείξεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα, σεβασμό και το αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό. Θεώρησε πως είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να αγκαλιάσεις τις χαρούμενες στιγμές που σε περιμένουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments