Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με Γουέστ Χαμ για Σαντέ Σίλβα

Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με Γουέστ Χαμ για Σαντέ Σίλβα
Άρης μεταγραφές: Mε τη Γουέστ Χαμ ήρθαν σε συμφωνία οι κιτρινόμαυροι για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Σαντέ Σίλβα.

Στο δυναμικό του Άρη φαίνεται πως θα ανήκει πλέον ο Σαντέ Σίλβα, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίζουν την προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Άρης έκανε δικό του τον νεαρό εξτρέμ, Σαντέ Σίλβα που ανήκει στο δυναμικό της Γουεστ Χαμ καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της εν λόγω ελληνικής ομάδας που είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμα κίνηση. Και όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Να αναφέρουμε πως ο Πορτογάλος αγωνίζεται ως εξτρέμ τόσο αριστερά όσο και δεξιά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Θεωρείται αρκετά ταλαντούχος, με την ταχύτητα του να είναι από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στη συνέχεια βρέθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Η Γουέστα Χαμ έβαλε το χέρι στην τσέπη για τον αποκτήσει πληρώνοντας στους Πορτογάλους 1,5 εκατομμύριο.

Με την πρώτη ομάδα της αγγλικής ομάδας, έχει πραγματοποιήσει δύο επίσημες εμφανίσεις, ενώ στο πρωτάθλημα της Κ23 μετράει 13 παιχνίδι και 10 γκολ. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Πορτογαλίας. Εξάλλου, το «πακέτο» ικανοτήτων του μοιάζει πραγματικά φιλόδοξο για το project του Άρη που δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι μόλις σήμερα είδε ξανά στον αγωνιστικό χώρο τον Ματέο Γκαρσία.

Η Γουεστ Χαμ όμως, δεν τον παραχωρεί με πώληση αλλά του ανανεώνει το συμβόλαιο για να τον στείλει δανεικό στη Θεσσαλονίκη. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται στην Αθήνα οι ατζέντηδες του παίκτη. Λογικά το deal θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν στο ρόστερ τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς.

Μάλιστα, οι φήμες περί αποχώρησής του είχαν προκαλέσει την οργή των οπαδών της Γουέστ Χαμ, που ζητούσαν επίμονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παραμονή του μεσοεπιθετικού στην ομάδα τους, με τις επαφές των δύο συλλόγων να μην προχωρούν και τον νεαρό άσο να έρχεται τελικά στην Ελλάδα για τον Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments