Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα γίνει ή όχι άλλη κίνηση από τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα γίνει ή όχι άλλη κίνηση από τους «ερυθρόλευκους»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά έκανε απανωτές μεταγραφικές κινήσεις. Υπάρχει περιθώριο για άλλη μεταγραφή;

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κινήθηκε αστραπιαία και απέκτησε Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Ρούμπεν Βινάγκρε, ξεσηκώνοντας κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς του. Άλλωστε, και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο που επιθυμεί να παρουσιάζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δύσκολα ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική προσθήκη, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει η… έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr, εκείνο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες από το μεγάλο λιμάνι είναι πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή. Παρά ταύτα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να ανατραπεί, πιθανώς με την έλευση ενός ακόμα στόπερ ή και επιθετικού, παρότι ο Μαρτίνς δείχνει για την ώρα να εμπιστεύεται τον Κάιπερς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ

Μετά το μπαράζ των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για αρχή, αντιμετωπίζοντας σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Superleague. Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των νεοφώτιστων της κατηγορίας, όμως ο ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι «σκληρό καρύδι» από την περσινή σεζόν και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στα Γιάννενα χωρίς τους Ζοσέ Σα και Γιώργο Μασούρα, καθώς ο πρώτος είναι άρρωστος και ο δεύτερος έχει ένα θεματάκι τραυματισμού.

Έτσι, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης. Οι υπόλοιποι εννιά της ενδεκάδας θα είναι οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Είναι φανερό, ότι αν αυτή είναι η ενδεκάδα τελικά, ότι ο Μαρτίνς έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη αφού θα οι αλλαγές όχι μόνο δεν είναι πολλές, αλλά αυοί που λογίζονται ως βασικοί θα είναι στην ενδεκάδα με εξαίρεση τον Καμαρά που κάνει χώρο για να παίξει ο Φορτούνης έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν συν ένα επιθετικογενή παίκτη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Σουντανί, Κάιπερς και Χασάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments