Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Παίζει» να πάρει χαφ μέχρι τη λήξη των μεταγραφών

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Παίζει» να πάρει χαφ μέχρι τη λήξη των μεταγραφών
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τα μεσάνυχτα στις 5 Οκτωβρίου.

Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος ψάχνουν ένα τελευταίο κομμάτι για να κλείσουν το «παζλ» του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΟ, παίκτες μπορούν να δηλωθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Aνακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 5/10/2020, τελευταία ημέρα της θερινής μετεγγραφικής περιόδου για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τα μεσάνυχτα, για την εξυπηρέτηση των ΠΑΕ».

Ο Τσάβι Ρόκα είχε κάνει κάποιες επαφές όλο το καλοκαίρι, ωστόσο ήταν εξ αρχής σαφές πως δεν υπήρχε διάθεση να γίνει προσθήκη αν δεν επρόκειτο για ποδοσφαιριστή που θα αναβάθμιζε πολύ την ποιότητα της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την Live Sport, το όνομα του Μπενιάτ Ετσεμπερία παραμένει στις «πράσινες» λίστες. Ο 33χρονος μέσος το τελευταίο διάστημα επαναπροσέγγισε τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή, καθώς ακόμη δεν έχει βρει την πρόταση που περίμενε από την Ισπανία. Πάντως η διαφορά στο οικονομικό παραμένει και μένει να φανεί αν μπορεί να γεφυρωθεί. Στα υπόψη είναι και ο Μαουρίσιο, αλλά παρότι ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ θέλει να μείνει στην Ελλάδα, το κασέ του είναι πολύ υψηλό.

Εν των μεταξύ, με τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Άρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία έκαναν οι Γιασίν Αγιούμπ και Φώτης Ιωαννίδης. Κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε από τον Ντάνι Πογιάτος η αποστολή του Παναθηναϊκού που περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές, από την οποία «κόπηκαν» και οι τέσσερις προαναφερθέντες.

Η λίστα αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτη, Καραγιάννη, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος και Εμμανουηλίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments