Ελλάδα

Νεκρός 43χρονος στη Ρόδο που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Νεκρός 43χρονος στη Ρόδο που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Τροχαίο δυστύχημα Ρόδος: Ένας 43χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραυματά του μετά από τροχαίο στη Ρόδο. Είχε πάει να βοηθήσει οδηγό μετά από ατύχημα και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες στην Ελλάδα.

Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο ατύχημα, τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Τα παραπάνω έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, ενώ ο άτυχος 43χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 43χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες που παρόμοιο περιστατικό συμβαίνει στην Ελλάδα, δηλαδή να παρασυρθεί άνθρωπος που επιχείρησε να βοηθήσει σε τροχαίο. Το προηγούμενο θλιβερό συμβάν είχε σημειωθεί στη Θεσσαλονίκη.

Το rodiaki.gr γράφει για το δυστύχημα που έγινε στη Ρόδο ότι ο 43χρονος Αφαντενός βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου για να βοηθήσει την οδηγό του οχήματος και παρασύρθηκε από το δεύτερο όχημα που τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 και 20 χθες το βράδυ, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στ’ Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος Αφαντενός διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα. Ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούταν και αυτό επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 43χρονος και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα, αλλά και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος Αφαντενός ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία που έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος, όπως σημειώνει το ίδιο σάιτ.

Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments