Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο Αποστολάκης: Βγήκα το τρίτο πρόσωπο που τον χώρισε

Κάτια Ταραμπάνκο Αποστολάκης: Βγήκα το τρίτο πρόσωπο που τον χώρισε
Κάτια Ταραμπάνκο Αποστολάκης: «Κάποιοι γνώριζαν ότι ο Δρυμωνάκος έχει σχέση και είπαν να μου χρεώσουν τον Γιάννη».

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «DOWN TOWN» και την Φανή Πλατσατούρα, η περσινή νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπανκό, η οποία θα εμφανίζεται πλέον κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό του Γιάννη Αποστολάκη και του Γιάννη Δρυμωνάκου, στους «Θαλασσόλυκους».

Η ίδια συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM, καθώς είναι και η εξ’ ημισείας νικήτρια αυτού και πολλοί απόρησαν για το πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν, επέστρεψε στην τηλεόραση και αυτή τη φορά είναι στο πλευρό των «Θαλασσόλυκων» με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και τον κολυμβητή Γιάννη Δρυμωνάκο.

Και είναι φανερό πως, ακόμα και πριν αρχίσει για τα καλά η εκπομπή, το εντυπωσιακό μοντέλο φέτος τηλεοπτικά θα ταράξει τα νερά και θα «δαμάσει» τα κύματα ως… θαλασσόλυκος. Αλλά το ίδιο κάνει εξάλλου, και στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου… ταράζει τα νερά αρκετά συχνά με τις αναρτήσεις της που αναδεικνύουν την αοσθησιακή πλευρά του εαυτού της.

Πάντως, το μοντέλο μίλησε ανοιχτά για όλα τη συνέντευξή της και δεν δίστασε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με το αν έχει σχέση ή όχι με τον Γιάννη Αποστολάκη, αλλά και την γνωριμία με τον σύντροφό της. Η Κάτια Ταραμπάνκο, στην ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με τις φήμες για σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη, εξομολογήθηκε: «Γέλασα πολύ με αυτή την ιστορία. Μάλλον επειδή ήμασταν συνέχεια οι τρεις μας και κάποιοι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι ο Δρυμωνάκος έχει σχέση, είπαν να μου χρεώσουν τον Αποστολάκη. Βγήκα ακόμη και το τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον Γιάννη από την προηγούμενη σχέση του».

Η ίδια ωστόσο, μίλησε και για τη γνωριμία της με τον τωρινό της σύντροφο. «Ήταν προξενιό ξεκάθαρα. Μας γνώρισε μια φίλη, η οποία μου σύστησε τον Κώστα ως έναν πολύ ωραίο τύπο που του αρέσουν τα sports και έχει μυαλό. Και πράγματι, έτσι είναι. Δεν ήμουν στη φάση να ξεκινήσω νέα σχέση, αλλά τα πράγματα κύλησαν από μόνα τους», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments