Αθλητισμός

Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: «Χτυπάει» θέση στη λίστα β’ για το Champions League

Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: «Χτυπάει» θέση στη λίστα β’ για το Champions League
Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: O νεαρός μέσος της ομάδας του Πειραιά έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να χαίρονται για τις πολύ ποιοτικές μεταγραφές που έκανε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα δεν μένουν σε αυτό. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο Πέδρο Μαρτίνς… τρίβει τα χέρια του για τον νεαρό Βασίλη Σουρλή που συνεχίζει να δίνει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Μάλιστα, η αθλητική εφημερίδα αναφέρει ότι ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού «χτυπάει» θέση στη λίστα β’ για το Champions League. Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Εν όψει της λίστας που θα ανακοινωθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βασίλης Σουρλής κέρδισε κι άλλο έδαφος με την εξαιρετική παρουσία του στο χθεσινό ματς με την Κ19 με τον ΠΑΣ. Με δημιουργία ενός γκολ και σκοράρισμα ενός δεύτερου, ο νεαρός χαφ δείχνει ξανά ότι είναι έτοιμος για τα ματς της Ευρώπη, ως μέλος της Λίστας β΄ που θα δηλωθεί από τον Πορτογάλο».

Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» έχει καταφέρει με την παρουσία του στην Ακαδημία των Πειραιωτών να ξεχωρίσει και να τον έχουν σημειώσει στις λίστες τους και ομάδες του εξωτερικού. Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του φαίνεται να είναι προσγειωμένος και να κάνει ένα-ένα τα βήματα.

Στις αρχές Σεπτέμβρη είχε μιλήσει στην κάμερα των καναλιών Novasports. Tόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία παικτών όπως οι Βαλμπουενά και Ραφίνια, επισημαίνοντας ότι ο Βραζιλιάνος είναι για εκείνο δάσκαλος. Υπογράμμισε ακόμη ότι θα κάνει τα πάντα για αν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του.

Για το φιλικό με τον Ατρόμητο που είχε παίξει είχε πει: «Το φιλικό ήταν πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν σημαίνει όμως τίποτε ότι χάσαμε. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, είχαμε και αλλαγή του συστήματος. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα και θα το πάρουμε».

Τα προβλήματα και οι διαφορές της φετινής προετοιμασίας από την περσινή: «Δεν είναι προετοιμασία αυτό που γίνεται, περισσότερο προπονήσεις θα έλεγα είναι. Είχαμε κάποια κρούσματα κορωνοϊού, δεν προπονούμαστε όπως θέλουμε. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Απλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε».

Για τον εαυτό του: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, να πάρω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου, να τις εκμεταλλευτώ και να δείξω αυτό που αξίζω».

Πόσο τυχερός είναι να έχει συμπαίκτες παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Ραφίνια και οι πρώτες εντυπώσεις για τον Βραζιλιάνο: «Είναι μεγάλοι παίκτες. Ο Ραφίνια είναι για μένα δάσκαλος, μου μιλάει και με βοηθά πολύ εντός κι εκτός γηπέδου. Είμαι χαρούμενος και ευλογημένος γι’ αυτό».

Ο νεαρός μέσος είχε μιλήσει και στην κάμερα του Olympiakos TV

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments