Τεχνολογία

iPhone μπαταρία: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν εξαντλείται μετά την αναβάθμιση σε iOS 14

iPhone μπαταρία: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν εξαντλείται μετά την αναβάθμιση σε iOS 14
iPhone μπαταρία: Στην περίπτωση που το iOS 14 εξαντλεί την μπαταρία του smartphone σας, δεν είστε οι μόνοι.

Ενώ η νέα αναβάθμιση λογισμικού, δηλαδή το iOS 14.0.1, για τις συσκευές της Apple είχε πολλά ωραία χαρακτηριστικά διορθώνοντας τα bugs του iOS 14 και το ζήτημα της επαναφοράς των προεπιλεγμένων εφαρμογών, δεν φρόντισε για ένα άλλο, το οποίο αρχίζει να αναφέρεται στο Διαδικτύο.

Έτσι, όλο και περισσότεροι χρήστες iPhone αναρωτιόντουσαν στο Twitter αν είναι οι μόνοι οι οποίοι έχουν παρατηρήσει αλλαγή στην μπαταρία τους η οποία εξαντλείται πάρα πολύ γρήγορα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως τα iPhone δεν φημίζονται για την ανθεκτικότητα της μπαταρίας τους και αυτό το ζήτημα κάνει την όλη κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Για αυτό αν έχετε και εσείς προσέξει πως η μπαταρία του iPhone σας έχει χειρότερες επιδόσεις από τότε που εγκαταστήσατε το iOS 14, δεν είστε οι μόνοι. Μάλιστα αρκετοί διαμαρτύρονται για προβλήματα με την μπαταρία και στα Apple Watches μετά την αναβάθμιση σε watchOS 7, ενώ και τα GPS δεδομένα δεν καταγράφονται σωστά κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων.

Έτσι, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο υποστήριξης αυτή τη βδομάδα, αποκαλύπτοντας πολλά περισσότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι χρήστες iPhone και Apple Watch μετά την αναβάθμιση, ενώ σημειώνει πως αυτά τα προβλήματα δεν καλύφθηκαν από την αναβάθμιση σε iOS 14.0.1. Μετά την αναβάθμιση σε iOS 14.0 και watchOS 7.0 λοιπόν, μπορεί να παρατηρήσατε:

  • Οι χάρτες εξάσκησης λείπουν από την Fitness εφαρμογή στο iPhone για προηγούμενες ασκήσεις με GPS από το Apple Watch.
  • Η Activity, Heart Rate ή άλλες εφαρμογές υγείας δε φορτώνουν ή δε φορτώνουν δεδομένα στο Apple Watch.
  • Η Fitness ή η Health εφαρμογή δε φορτώνει ή δε φορτώνει δεδομένα στο iPhone.
  • Η Health ή Fitness εφαρμογή αναφέρει ανακριβή ποσά αποθήκευσης δεδομένων στο iPhone.
  • Η Activity εφαρμογή αναφέρει ανακριβή ποσά δεδομένων στο Apple Watch.
  • Τα δεδομένα περιβαλλοντικού θορύβου ή τα δεδομένα επιπέδου ήχου των ακουστικών από το Apple Watch λείπουν από το Health app στο iPhone.
  • Υπάρχει αυξημένη χρήση μπαταρίας στο iPhone ή το Apple Watch.

Το… καλό και το κακό της υπόθεσης

Το καλό είναι πως η Apple έδωσε τη λύση σε αυτά τα προβλήματα μέσω του εγγράφου, το κακό είναι πως είναι λίγο περίπλοκη. Σύμφωνα με την εταιρεία, αν οι χρήστες αντιμετωπίζουν δύο ή περισσότερα από τα παραπάνω προβλήματα, θα πρέπει να κάνουν unpair το τηλέφωνο και το ρολόι τους, να κάνουν back up τα δεδομένα στο iCloud, να κάνουν διαγραφή όλων των δεδομένων από το iPhone (Settings>General>Reset>Erase All Content and Settings) ώστε να επαναφέρουν το iPhone και το Apple Watch από το backup. Οδηγίες βήμα – βήμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments