Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν πόσταρε φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν πόσταρε φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι
Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιος μπορεί να βαρεθεί την εκρηκτική τραγουδίστρια σε πόζες που ξετρελαίνουν;

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελληνική σόουμπιζ. Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετείχε στο Survivor. Ακόμα και εκεί μέσα στις κακουχίες και την ταλαιπωρία, η Ελευθερίου δεν είχε χάσει την ομορφιά της. Οι εντυπωσιακές καμπύλες της είχαν σχολιαστεί πολλές φορές από τον ανδρικό πληθυσμό.

Στη ζωή της εκτός παιχνιδιού ασχολείται αρκετά με το Instagram όπου συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που κάνουν… άνω κάτω τους ακολούθους της. Γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου ξέρει πολύ καλά πώς να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα θαυμασμού, αναδεικνύοντας τη καυτή πλευρά του εαυτού της.

Μάλιστα, σε αρκετές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της, η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό με προκλητικό τρόπο διαθέτοντας ένα υπέροχο και καλοσχηματισμένο κορμί ενώ όπως μπορεί κανείς να υποθέσει, τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους «πέφτουν» βροχή.

«Θα έλεγα πως γενικότερα το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι αγχωτικό γιατί υπάρχει η περίοδος που είσαι ενεργός αλλά και η περίοδος που είσαι στην αναζήτηση εργασίας, οπότε εκ των πραγμάτων το άγχος και την αγωνία την έχεις παρέα σου σε κάθε σεζόν και όλο αυτό απλά έχει μεγεθυνθεί λόγω της κατάστασης τα τελευταία χρόνια», έχει δηλώσει συνέντευξή της.

Όσο για το αν σκέφτηκε να παρατήσει τη μουσική, απαντά πως ποτέ δεν πέρασε «από το μυαλό μου κάτι τέτοιο μιας που το αγαπούσα πάντα και για αυτό το σπούδασα. Δεν θέλω να βάλω καμία κρίση εμπόδιο στα όνειρα και τους στόχους μου. Μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι επιθυμούμε, με θέληση και σωστά εφόδια. Είναι άλλωστε, ένα νέο κορίτσι που ξεκίνησε με τις πιο θετικές εντυπώσεις και έκανε αρκετά πράγματα στη δισκογραφία.

«Αγχωνόμουνα και δεν απολάμβανα αυτό το ωραίο που σου προσφέρει η δουλειά. Τώρα κοιτάω να το απολαμβάνω αλλά και να το εξελίσσω. Με σύμμαχο μου πάντα τη μουσική μου οικογένεια και τη δισκογραφική μου που με στηρίζει και μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω όλες τις σκέψεις μου, πράξη! Εξάλλου, το επάγγελμα της τραγουδίστριας είναι πολύ σκληρό, πίστεψε με! Θέλει πολλή δουλειά, πείσμα, επιμονή και υπομονή! Πρέπει να το αγαπάς για να το αντέξεις… Και εγώ το λατρεύω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments