Lifestyle

Survivor Ελευθερίου: Γύρισε με άγριες διαθέσεις και «ρίχνει» το Instagram

Survivor Ελευθερίου: Γύρισε με άγριες διαθέσεις και «ρίχνει» το Instagram
Survivor Ελευθερίου: Επέστρεψε με άγριες και σέξι διαθέσεις από τον Άγιο Δομίνικο και ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις καυτές φωτογραφίες με μπικίνι.

Αδιαμφησβήτητα η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τις πιο σέξι γυναίκες στη χώρα μας. Μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor έκανε τους άνδρες να μιλάνε με αυτό το καυτό μαύρο μπραζίλ που φορούσε στα αγωνίσματα και αναδείκνυε τους καλογυμνασμένους γλουτούς της. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα συνεχίζει να ανεβάζει τη θερμοκρασία σε επικίνδυνα επίπεδα.

Με την ίδια σέξι διάθεση εξακολουθεί να μας «κολάζει» και μετά το ριάλιτι επιβίωσης, μέσα από το Instagram της φυσικά. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες της στα social media. Η Κύπρια τραγουδίστρια στην τελευταία διαφημίζει ένα μαγιό, όμως το ζουμ που κάνει… ξεπέρασε κάθε φαντασία. 

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι γυμνές φωτογραφίες που ανέβασε πριν μπει στο Survivor

H παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε ο σύντροφός της. Η Ελευθερία Ελευθερίου πριν το ριάλιτι επιβίωσης είχε καταπλήξει τους followers της με φωτογραφίες που ανέβασε στα social media με την ίδια να είναι γυμνή. Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είχε τραβήξει ο σύντροφός της.

Μάλιστα, τo ζευγάρι είχε δώσει απίθανες απαντήσεις δημόσια για τα σεξουαλικά τους στην εκπομπή After Dark, ενώ στη συνέχεια έγινε η συγκεκριμένη «φωτογράφιση». Θυμηθείτε τι είχαν πει:

Μετά από κάποιο καιρό, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κέφια και επέτρεψε στον σύντροφό της να τη φωτογραφίσει. Μάλιστα, τότε είχε ανεβάσει τις συγκεκριμένες πόζες σε instastories, δημιουργώντας πανικό στους ακόλουθούς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments