Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το καυτό πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το καυτό πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κάποια από τα πλάνα πρόσφατου επεισοδίου του Survivor έδωσαν μία πιο σέξι πλευρά της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τις πιο γνωστές παίκτριες του Survivor. Άλλωστε είναι η ήρεμη δύναμη καθώς το όνομά της δεν ακούγεται πολύ προσπαθώντας να τα έχει καλά με όλους στοχεύοντας στις νίκες της ομάδας της.

Πρόκειται για personal trainer που έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και είναι 25 ετών. Όπως έχει αναφέρει η ίδια, γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Είναι τελειομανής, και της αρέσει η τάξη. Βέβαια ακούγεται πολύ το όνομα της λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Σάκη Κατσούλη.

Χαμός στο Twitter

Την τιμητική της είχε και απόψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Twitter. Αφορμή, ένα διόλου κολακευτικό της πλάvo που δεν κόπηκε στο μοντάζ και το οποίο την παρουσιάζει σε άκομψη στάση, κατά τη διάρκεια ξεκούρασής της από τον στίβο μάχης.

Φυσικά, οι χρήστες του διαδικτύου δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους, με τα σχόλια στο Twitter να είναι πολλά και τα περισσότερα να μην επιτρέπεται καν να αναπαραχθούν.

Το πλάνο φωτιά μέσα στο ντους

Λίγο πριν το πάρτυ της Ένωσης, Μπλε και Κόκκινοι βρέθηκαν σε ντουζιέρες, ώστε να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο μετά από τρεις μήνες! Όπως θα δείτε το νερό ήταν… άφθονο και η αίσθηση του αφρόλουτρου στο σώμα ανέβασε την διάθεση τους, με τους παίκτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους.

Τα πλάνα εστίασαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, με κάποια πλάνα να δείχνουν ακόμα περισσότερο τη σέξι πλευρά κάποιων παικτριών. Ελευθερία Ελευθερίου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη χάρισαν όμορφες εικόνες στους τηλεθεατές με το… απολαυστικό τους μπάνιο. Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον. Στις εμφανίσεις ξεχώρισε η Μαριάνθη, με το κόκκινο της φωτιάς φόρεμα που επέλεξε, γεγονός που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιανός, αλλά και η Καρολίνα με το μίνι φόρεμα που θύμιζε Jlo.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments